בעיה במירק...

• פותח הנושא ull
  • פורסם בתאריך

ull

New member
בעיה במירק...

אני לא מצליח להכנס לחדרים מסויימים!!! למה.?????????????

ull

New member
ושאני מנסה להתחבר...

זה פשוא לא נכנס לחדר וכותב לי: Cannot join channel, channel allows registered nicknames only (+R)

ull

New member
וגם את זה..

It appears that you have not yet registered your nick. Registering your nick provides you (the user) with many useful options. You can do so much more if you register. עזרו לי בבקשה:)

tzvika pick

New member
החדרים האלו מרשים כניסה רק לאנשים

שרשמו את הניק (הכינוי) שלהם ברשת. אני לא יודע באיזה רשת אתה נמצא, אבל סביר להניח שאם תקליד את הפקודה: /msg nickserv help תקבל תשובה איך לרשום את הניק שלך.

ull

New member
עשיתי את זה........

אבל לא הבנתי כלום, אני גם חושב שאין לי ניק ניים, יכול להיות?

ElectricWorm

New member
אין כזה דבר, שאין לך ניק:

שאתה מתחבר לשרת תרשום ב status echo $me// עם 2 סלשים זה ירשום לך באיזה ניק אתה. אם יש בעיות ברישום הניק תרשום פה ונעזור

ull

New member
אוקיי......

זה כתב לי את הניקניים שלי, והוא באמת שלי, אבל איך אני מעדכן את התוכנה שאני הוא הניקניים הזה, כי אני לא יכול להכנס לחדרים מסויימים כי הוא רוצה ניקניים, ויש לי ניקניים, אז אני צריך לעדכן אותו?, או לעשות פעולה כלשהי?

tzvika pick

New member
אתה לא יכול להכנס לחדרים מסויימים

כי הניקניים שלך לא רשום במערכת, ולא כי אין לך ניקניים. כדי לרשום אותו, אתה צריך להשתמש בשירות שניקרא NickServ.

ull

New member
אוקיי...

אז איפה בבקשה אני יכול למצוא א השירות הזה? או שפשוט אני צריך לכתוב משהו בשורה שאפשר לכתוב בה? מה אני צריך לעשות כדי שהניקניים יהייה רשום במערכת? תודה:)

למעלה