בעיה במין אוראלי

בעיה במין אוראלי

היי. בת 24 לאחר כחמישה בני זוג במהלך החיים ופרטנרים נוספים לסקס, נמצאת במערכת יחסים כחצי שנה.בעבר קיבלתי פידבקים מעולים על טעם / ריח באיבר המין (טרחו לציין כי הם מצויינים ואף מתוקים). בן זוגי הנוכחי והאהוב מתלונן על טעם וריח של שתן באיזור הנרתיק ואף הדגדגן ואומר כי מאד נהנה בעבר עם בנות הזוג הקודמות להעניק מין אוראלי, ואיתי לא נהנה, לא נעים לו. הגניקולוג אמר לפני כמה חודשים כי זוהי דלקת ונתן תרופה שלא סייעה. לי ממש אין שום סממנים: לא גירוד לא כאב ולא צריבה, רק הפידבק השלילי של בן זוגי. בכל מקרה אני נוטלת טבליות פלורה וטבליות חמוציות למקרה של דלקת בנרתיק או דרכי השתן אך ללא הועיל. אני מאד מאד נקייה ואסתטית, זו לא הבעיה.מה זה יכול להיות? האם ייתכן שזה פשוט הטעם שלי והוא לא אוהב אותו? אשמח לעזרה. תודה.

אולי יש לו רתיעה כללית מלבצע מין

אוראלי, והוא משתמש בריח/טעם כתירוץ. זאת נראית לי הסיבה ההגיונית ביותר בעיקר נוכח העובדה שהפרטנרים הקודמים שלך לא ראו כל בעיה עם ריחו/טעמו של איבר מינך. אולי, אבל רק אולי, הבעיה עמוקה יותר והיא טמונה בקשר עצמו. אולי הוא לא מרגיש שאת מעניקה לו מעצמך? אולי הוא טיפוס לא מעניק? כדאי לברר.

ToryMaster

New member
בהרחבה למחית

אמרת שהרופא אמר שיש דלקת, אבל נתן תרופה שלא סייעה. זה בד"כ אומר שהדלקת עדיין שם, וכדאי לחזור לרופא לקבל תרופה אחרת...

היי בריאות מדומה...

האם שינית משהו בתזונה שלך או בהרגלי חיים אחרים בתקופה הזאת. דברים רבים בצורת החיים שלנו יכולים להשפיע על הריחות המופקים מהאיזור, אבל במיוחד תזונה... ומסכימה עם ToryMaster, אם הטיפול שהרופא נתן לא הועיל, כדאי לבדוק אפשרויות נוספות, אולי טיפול אלטרנטיבי כלשהו, כזה שיתייחס גם אלייך ולא רק אל הנרתיק שלך, שהרי את טוענת שאת לא חווה בעיה כלשהי. את גם בכל מקרה מתייחסת בטיפול שאת לוקחת לדלקת, אבל ייתכן שיש שם בכלל פטריה או בעיה אחרת. וכן, ייתכן שיש פה פשוט עניין של התאמה פיזית, כימית, מה שזה לא יהיה
עונג

האמת היא...

שטעמתי את עצמי ובאמת יש איזו מליחות ומרירות מוזרה שאני לא זוכרת שהיתה. חשבתי שאולי מישהו יודע במה מדובר...

סיון 1 23

New member
לא יודעת בקשר לטעם, אבל..

בקשר לתלונות שלו אני לא ממש מבינה. הרי ידוע, עם כל הכבוד שאיזור הנשי והאנרגתי שלנו, שאין שם את הריח הכי נפלא... יש בנים שמאוד אוהבים את הריח, ויש בנים שסולדים ממנו. אולי נפלת על אחת שסולד ממה שוקרה שם למטה... כמובן שאולי יש בעייה יותר עמוקה מזה (דו משמע?)

למעלה