בעיה במחשב dell inspiron 1525

DR ART

New member
בעיה במחשב dell inspiron 1525

לאחר שהצלחתי להתקין עליו ויינדוס XP והצלחתי להתקין עליו את הדרייברים. חוץ מהדרייבר של WI FI. אם משהו כן הצליח להתקין אותו אני אשמח לדעת מאיפה הוא לקח את הדרייבר. הבעיה השניה שלי היא שפתאום הווינדוס מציג לי את ההודעה שחסר לי זכרון ורטואלי (תמונה מצורפת להודעה) כשאני בודק בפרטים של המחשב בווינדוס הוא רואה שיש לי 2 ג'יגה זכרון. מה אפשר לעשות. תודה מראש!!

UrbanDK

New member
האם תוכל לתת רשימה של דרייברים שבהם השתמשת?

uהאם הכל עובד, אפילו הscroll בtouchpad? איזה מתאם אינטרנט אלחוטי יש לך?

DR ART

New member
לא הכל עובד

הscroll בtouchpad לא עובד. וגם הכפתור ליד הכיבוי של הבית לא עובד את הדרייברים של הWI FI הצלחתי להתקין חלקית. יש לי עכשיו אינטרנט אלחוטי אבל ב "intel PRoset/wireless" הוא כותב לי שמנהל ההתקן לא מזוהה.

RoyBO

New member
תוריד את הדרייברים של 1520 לXP

מאתר דל, רובם אמורים להתאים.

DR ART

New member
הורדתי והשתמשתי בהם

ורובם כן מתאימים. הבעיה היא עם הזכרון הוורטואלי (התמונה שצירפתי להודעה הראשונה)

DR ART

New member
המחשב עצמו טוב

קניתי אותו KSP עם אחריות ל3 שנים ובמחיר מעולה בהשוואה לאותם נתונים במחשבים של חברות אחרות. התקנת הדרייברים לויינדוס XP קצת מסורבל (עדיין לא הצלחתי להתקין הכל) בינתיים יצא לי לעבוד איתו כמה שעות ואני דיי מבסוט

יאיר B

New member
תסתכל (אאל"ט במאפיני מערכת) האם מוגדר

לחלונות לנהל את הזיכרון או אחרת (אם אחרת, אני חושב שכדאי לתת לחלונות לנהל את הזיכרון) אני מניח שהוא לא כל הזמן מקפיץ את ההתראה הזאת.

DR ART

New member
מוגדר שחלונות מנהל את הזיכרון

זה לא כל הזמן מקפיץ את ההתראה, איך אני עושה שבכלל לא תהיה הבעיה הזאת?

DR ART

New member
מישהו יודע?...

הבעיה עדיין נותרה...ההודעה מופיעה מדי פעם..

אני מכיר את הבעיה

יש לי Inspiron 1520 ופירסמתי בעבר הודעה בנושא. יש בעיה של דליפת זיכרון עם הדרייבר הדיפולטי שמגיע עם XP. בשביל זה תוריד את הדרייברים הכי עדכניים של הwireless. בשביל לבדוק שהבעיה היא באמת זה תנסה להכנס לTask Manager ולסגור את הProcess : Bcmwltry אם תראה פתאום שהזיכרון הווירטואלי שלך קטן ,סימן שזה זה. עוד קצת מידע בנושא : http://paulbegley.com/2007/12/windows-xp-memory-leak-not-sp3.htm בהצלחה

למעלה