בעיה במחשב נייד

fsss

New member
בעיה במחשב נייד

היי.. קניתי לפני שבועיים מחשב נייד של DELL INSPIRON 1520 והתחילה לי בעיה מוזרה כזאת שכל פעם שאני מדליקה את המחשב ואחרי שאני מכניסה את הסיסמא יש לי פשוט פיקסלים מרצדים על המסך ואני צריכה ולרסט את המחשב. פעם אחרי הבעיה הזאת הופיע לי מסך כחול ושם רשומה הבעיה הבאה: hardware malfunction call your hardware vender for support NMI:parity check/memory parity error the system has halted מישהו יודע מה הבעיה הזאת אומרת ומה צריך לעשות? תודה מראש,

bar666xp

New member
איזו מערכת הפעלה..

ומה הספקת להתקין? 99% שהתקנת משהו שאינו נתמך במערכת ההפעלה וגורם להתנגשויות... נסי להפעיל בSAFE MODE {לחיצה על F8 לפני שהמערכת הפעלה עולה}... ולהסיר את התוכנה האחרונה שהדקנת ו/או דרייבר אחרון.. או לחילופין גיבוי מסמכים {אם יש ביכלל} ואיחזור/פורמט. אם לאחר איחזור/פורמט הבעיה עוד חוזרת על עצמה גשי לנקודת שירות יתכו ובאמת יש בעיית חומרה {רכיב תקול}.

bar666xp

New member
איחזור/פורמט יהיה הבדיקה האולטימטיבית...

שהבעיה אינה WINDOWS אם הבעיה עדיין קיימת אחרי פורמט/איחזור בוודאות את צריכה/יכולה להכניס את המחשב למעבדה למימוש אחריות. סמך המוות הכחול נובע לרוב מבעיות של תוכנה שאינה תואמת למערכת הפעלה ומשבשת את הKERNAL וכדומה {את זה פורמט/איחזור יפתור}... ו/או בעיות ברכיבי זיכרון תקול/לא תואמים וכדומה... את הראשון המשתמש/ת {את} יכול/ה לבדוק דיי בקלות ע"י פורמט/איחזור.. {יותר קל מלחפש את התוכנה/דרייבר שגורמ/ת לבעיה}. לא לשקוח לנסות להיכנס לWINDOWS בSAFE MODE וכדומה ולבצע גיבוי מסמכים/תמונות וכו' {אם יש כאילו}.

למעלה