בעיה בלהרדם שוב...

elronx

New member
בעיה בלהרדם שוב...

שוב הפעם קמתי אחרי 6 שעות שינה והייתי ער לשעה בערך וכשחזרתי לישון הראש שלי כל פעם שהתחלתי להירדם זז בצורה משונה כאילו לא נותן לי להירדם... וזה לא שהייתי מספיק עייף... הייתי מאוד עייף אבל הראש שלי לא הפסיק לזוז כל פעם שהתחלתי להירדם (וכן אני בטוח שזה לא היה חלום עשיתי בדיקת מציאות חחח) יש למישהו הסבר?

makron2

New member
בעייתי בקטע הזה...

כנראה שהיית מודע לתהליך ההרדמות ושיתוק השינה יותר מידיי,אני מציע לך לנסות לבצע שיטות כמו מיילד במידה ואתה לא מצליח להרדם ע"מ לשנות את תשומת הלב מהגוף שלך תוך כדיי הפעלת הדמיון.

elronx

New member
לא הבנתי...

מה עשיתי לא בסדר? ומה ההבדל בין מה שעשיתי לבין מילד (אני לא זוכר את השמות של הטכניקות...)

makron2

New member
לפי מה שהבנתי

בסך הכול שכבת במיטה והמתנתה שהחלום יתחיל ואתה תוכל להכנס אילו = בדומה לשיטת הוויילד אם אתה ממתין וחושב על זה כול הזמן אז יהיה דיי קשה להרדם,צריך להתרכז במשהו כמו הנשימות שלך או אפשר גם לדמיין/לשמוע משהו עד שהחלום יתחיל כדיי לא להתרכז בגוף ומה שמתרחש בו כמו הרצון לזוז עיקצוצים גירודים ותופעות נוספות שלפעמים מאפיינים את התחלת שיתוק השינה.(בגדול להתעלם מהגוף). שיטת המיילד אולי תהייה לך יותר נוחה,דמיין קטע מחלום אחרון שהיה לך או את עצמך סתאם הולך ודמיין משהו שקורה לך הרבה בחלומות. לאחר מכן דמיין את עצמך שם לב שזה חלום ומבצע בדיקת מציאות בעקבות ה"משהו" המוזר הזה. http://planet.nana.co.il/lucidity/ אפשר גם לקרוא שוב,זה עוזר.

למעלה