בעיה בכף הרגל

minotauro

New member
בעיה בכף הרגל

שלום אני כבר די נואש אולי פה אוכל למצוא איזושהי תשובה לפני 7.5 חודשים דרכתי על דבור יחף, הרגל שלי הייתה נפוחה מאוד ליומיים ואז הנפיחות ירדה אך מאז יש לי כאבים בכף הרגל עשיתי כבר את כל הבדיקות האפשריות : רנטגן,אולטרסאונד,סריקת עצמות,בדיקות דם, mri הכל תקין לכאורה אך אני עדיין סובל מכאבים ומעט נפיחות, הכאב שלי ברגל כרגע לא ממוקד והוא מתפרש על פני כל הרגל,יש לי תחושת נפיחות ומאוד לא נוח לי ללכת הייתה תקופה שהכאב התמקד בעיקר באיזור הקדמי בין האצבעות אך זה עבר (גם בעזרת פיזיוטרפיה) ראיתי הרבה רופאים מומחים לכף רגל והם אמרו שאינם יודעים מה יש לי (יש חשד קלוש ל mortons neuiroma אך לא ראו שום דבר ב mri וגם בבדיקה קלינית זה לא אובחן) אז אחרי ההקדמה הארוכה שהשתדלתי לקצר אותה כמה שאפשר... רציתי לשאול : האם מישהו פה שמע על מקרה דומה ? מה יש לי לעזאזל !!!??? מה אפשר לעשות ?

יש

מיקרים בהם כאב, אפילו חריף וממושך, עלול להתפתח לאחר פגיעה טריוויאלית. מערכת הכאב פועלת "פול גאז בניוטרל" ולמעשה משפעלת את עצמה. תתייעץ אם הפיזיו שלך ו/או רופא במרפאת כאב.

AMI-101

New member
שאלות

לא שמעתי על מקרה דומה אך.... מה מצב הנפיחות היום (אפילו קצת נפיחות שרואים בחוץ יכול להיות עם הרבה נפיחות פנים מפרקתית) האם קיימים אזורים בלי רגש למגע (בעיקר באצבעות של הרגל) האם עשו בדיקות דם לראות אם אתה אלרגי לדבורים מה עשו בפיזיותרפיה שעזר בפעם האחונה (האם אתה ממשיך עדיין עם התרגילים שנתנו לך) ביי Gמי

minotauro

New member
תגובה

לגבי מה ששאלת : יש לי מעט נפיחות, לא יודע אם רואים את זה באופן חיצוני אבל שאני דורך על הרגל אני מרגיש נפיחות, אני מרגיש חוסר סימטריה בין כפות הרגליים יש לי חוסר רגישות כמעט בכל כף הרגל (הכוונה לפחות רגישות בהשוואה לרגל הבריאה) עשיתי בדיקות אלרגיה ואין לי אלרגיה לדבורים וכו' בפיזיוטרפיה עשו לי בעיקר אולטרסאונד וגם 'עיסוי' לכף הרגל הקדמית (ל 15 דקות) וזה הוריד לי את הכאב אבל זה היה באופן פרטי וזה יקר... בקופת חולים ישבתי 10 דקות ליד מכשיר גלים קצרים והלכתי הביתה... זה לא עזר לי

למעלה