בעיה בירידה

בעיה בירידה

אני בן 31, יצאתי עם המון בחורות ואין לי בעיה לפתח קשר עם בנות המין היפה. אני נראה טוב ומכיר המון בחורות בחיי היומיום ובעבודה שלי כעצמאי. הבעיה היא שאני פשוט לא מסוגל לרדת. זה התחיל בגיל 20 בערך שניסיתי בפעם הראשונה, היתה לי חברה שביקשה וברגע שהתקרבתי והרחתי את הריח המזעזע שהיה שם כמעט היתה לי בחילה. אחרי שנה שלא חשבתי אפילו להתקרב לאזור ניסיתי שוב כמובן עם בחורה אחרת אבל שוב גם שם הריח לא אפשר לי להתקרב. חברים שלי אומרים לי שפשוט נפלתי על בחורות לא הגייניות עם ריח רע ושלא אמור להיות ריח אבל אני לא מעיז לנסות יותר. הפעם האחרונה שניסיתי היתה לפני כמה חודשים, ושוב לא הייתי מסוגל ועליתי בצורה אלגנטית לאטרקציות יותר הגייניות וצפוניות. מה עושים עם הריח? איך נפטרים מהטראומה הזאת?

daniella1980

New member
יו, חברה שלך פתחה שרשור שם למטה:)

סתם זו וודאי לא חברתך, אבל צירוף מקרים מעניין. אנא הצטרף לשרשור למטה והאר עיני הבחורה ששואלת "למה הוא לא יורד לי????" ועוד הערה - לא אמור להיות ריח רע , ואם יש זה אומר דרשני - בעיה רפואית, ושאר ירקות שאפשר לטפל בהם מן הסתם.

ריח רע זה עניין של הגדרה

תנסה פעם להתחיל אירוע במקלחת זוגית בכוללת שטיפת איברי רביה [בהחלט יכול להעשות בצורה הדדית], אח"כ עוברים לאתר העיקרי ומתחילה החגיגה, תחשוב על עצמך כדבורה הבאה לשתות צוף מהפרח, אם תהיה מספיק טוב [כדאי לטעום את הצוף, משכר] אולי תקבל גם "לעקוץ"
.

parasite666

New member
אתה יכול ולנסות................

ולדבר איתה על זה... אולי היא מזניכה... אי אפשר לדעת.. תגיד לה פשוט ועדין שיש ריח לא נעים ואולי היא יותר תשמור על היגיינה באיזור זה...

E s t e b a n

New member
למידת המנעות

למה שקראת "טראומה" ולתהליך שבה אחריה יש שם מקצועי, והוא "למידת המנעות". זה אומר שפשוט אתה "למדת" שזה מגעיל לך את הצורה לרדת למישהי, ואתה לא יכול לגשת לכך בראש נקי ולגלות שזה ממש לא חייב להיות ככה. אם היית מנסה אולי היית מגלה שאתה בעצם אוהב את זה, אבל אתה חושש לנסות ולכן לא יכול לשבור את המעגל. אם אתה באמת רוצה להשתנות, זה יחסית קל. רק צריך רצון, ומשם הדרך די טריויאלית. ובנוגע לריח: אם היה ריח רע גם אחרי מקלחת, זה בד"כ סימן לזיהום כלשהו -- תופעה נפוצה מאוד.

אני צריך סרוגייט

מישהי נקיה שאיתה אפשר להתקדם לאט ובזהירות. אני מסכים עם מה שכתבת ולדעתי זאת תוצאה של הנסיון הראשון. הבעיה שאם אני אבקש מחברה או מישהי שאני יוצא איתה להתקדם איתי לאט היא תחשוב שאני דפוק, מה שבאת קצת נכון בהקשר של הבעיה.. נראה לי שאני אעבור על מלאי הידידות שלי ואני אראה אם יש מישהי שאפשר לשתף אותה בבעיה. תודה בכל אופן - עדכון יבוא..

אתה לא צריך סרוגייט אלא זרנוק קיטור

תן שם איזה שפריץ מחטא, שים שנורקל וצלול. זכור, בלי שיניים (עד שלא תתמקצע), הרבה לשון ושיהיה בתאבון

זה לא בעיות אצלי

יש שם ריח של קרפיון אני יודע כי יום אחד נתתי לחבר להריח את האצבע שלי והוא הזדעדע. למה בחורות שומרות את הדגים שהן קונות בשוק במקום שאמור להיות הכי הגייני?

נ י נ י

New member
נתת לחבר שלך להריח את האצבע...

נו מילא .... לא קראתי את כל השרשור אז עימך הסליחה , אבל אני מציעה לך אולי לפני המעשה עצמו להציע לה מקלחת זוגית או כל דבר שיגרום לה להתקלח לפני ואז תנסה .. אולי יתמזל מזלך :)) עד כאן , אני בביקור קצרצר

לא יודע מי יותר דוחה, אתה או חברך

מה שבטוח, אם אתה נותן למישהו להריח את נקטר חברתך אולי באמת כדאי שתישאר בקטע של זברות (או כבשים אם אתה חייב גיוון...).

Youhavenochance

New member
סליחה.

אבל לרוב הבחורות אין ריח אלוהי שם. בכל זאת לא כולן מודעות לעניין הנפלא ה"סבון ההיפואלרגני" .. ולא לכולן זה כלל חשוב. זה לא עניין של בחורה נקייה או מלוכלכת, ברור שיש קשר במידה מסויימת. אך קשר קטן . אצל רובן זה כך. צריך לתפוס את אותה בחורה לשיחה לבקש,או אולי אף לקנות את הסבון, מעבר לכך אם השיערות מקוצצות ומסביב הכל נקי, (תפיסת ריח). לא אמורה להיות כלשהי בעייה. בהצלחה.

E s t e b a n

New member
הסבון בכה מאוד...

שטיפה חיצונית זה טוב ויפה, אבל שטיפה פנימית, במיוחד עם סבון כלשהו (aka שטיפה ואגינלית, douche) - לא מומלצת כלל.

שטיפה אינטימית . לא רעיון טוב בכלל

זה גורם לדלקות לגוף יש מנגנון מצוין לנקות את עצמו שם

למעלה