בעיה ביחסי מין

tipic

New member
בעיה ביחסי מין

מומחים שלום, אני וחברתי 8 חודשים ביחד.אני בן 22 והיא בת 19. התחלנו לקיים יחסי מין לפני 7 חודשים. במהלך כל שבעת החודשים חברתי אינה יוזמת את הסקס ואם איני מתחיל באקט אז אנחנו לא נעשה סקס. זה מגיע למצב שאני מרגיש שאני כופה עליה את הסקס. לאחרונה התחלתי לדבר איתה על הנושא, למרות ביישנותה הצלחתי להבין ממנה שאין לה דחף מיני, כלומר סקס לא חסר לה במידה והוא לא מתקיים. היא הוסיפה שאם כבר אנו מקיימים את הסקס היא נהנית מהחדירה לפרק זמן קצר. שווה לציין שמעולם היא לא גמרה. אשמח להצעה לעזרה.

תשובה:

תנסה לפתות אותה בסרטים כחולים או משחקי מין, אל תלך ישיר לסקס עצמו, תחפש דברים שמגרים אותה... אבל אם היא לא רוצה סקס ולא קשור לגירוי אז תתן לה את הזמן שלה או מחשבה שלה להיות "נזירה", תכבד את הרצון שלה ואם לא טוב לך עם בחורה כזאת, תיפרדו, אל תיהיה עם אישה שאתה לא חש בנוח איתה וגם ההפך, אל תתן לה להיות איתך אם היא לא מרגישה טוב איתך, החברה שאתה אוהב היא בן אדם חופשי תן לה זכות להיות כפי שהיא ואיך שהיא איתך או בלעדך.

../images/Emo24.gifכנראה שאין לה

מספיק ניסיון....עדיין בכדי להנות מיחסי מין. אורגזמה, או לגמור לא חלה דרך חדירה (בד"כ) אלא ע"י מגע בדגדגן....אתה יודע איפה הוא ואיך "לטפל" בו? עידן מיליצ'ר

למעלה