בעיה ביחסי המין.

חוני 13

New member
בעיה ביחסי המין.

שלום, אני בת 19 וחבר שלי בן 23. אנחנו חברים כבר כמעט שנה והחלנו לקיים יחסי מין חודשיים לאחר שיצאנו. כשהתחלנו לקיים יחסי מין, למרות כל החששות הטבעיות וההגיוניות שיש סביב העניין, הרגשתי שאני מוכנה לשכב, וגם בראייה לאחור אינני מרגישה שזה היה מוקדם מדי או שזה לא התאים לי. אך כנראה יש משהו שמטריד אותי: הרבה פעמים כשאנחנו שוכבים אני מגיעה לרגע שבו אני לא יכולה להמשיך ומפסיקה באמצע בפתאומיות שמפתיעה גם אותי. תחילה לא היה לי נעים מבן זוגי אך כיום זה משהו שגם מפריע לי ובזמן האחרון זה קורה דווקא שנעים לי ואני מגיעה לשיא מסוים (לא אורגזמה). כשאני מפסיקה ככה באמצע אני מרגישה בגוף לא טוב עם זה, כאילו הראש והשכל דורשים להפסיק אבל הגוף רוצה להמשיך. אני מבינה שככול הנראה משהו מרתיע אותי ואולי כל העניין הזה עוד חדש ומוזר עבורי, אך זה נמשך כבר זמן רב וזה כבר מתחיל לטריד אותי. חשוב לי לציין שמערכת הייחסים שלנו מאוד פתוחה ואנחנו מדברים על העניין המון. החבר שלי מאוד רגיש ולא נותן לי הרגשה רעה למרות שאני יודעת שזה כלל לא פשוט גם לו. אשמח לקבל עצה או חוות דעת. תודה רבה

petrovna

New member
לא כל כך הבנתי

למה את מפסיקה? האם זה בגלל הרגשה פיזית לא נעימה? האם זה בגלל שנדמה לך שמה שאתם עושים זה "לא בסדר"? מה הסיבה?

שגיתא

New member
טוב ננסה לעזור ../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

יש לי חברה, למרות שהיא מנוסה מבחינת שנים ממני בפעילות מינית, עד לא מזמן בפעמים שהיתה מאד נהנית עם החבר, לא היתה נותנת לגבר שלה לרדת לה, ואפילו היתה לעיתים בורחת מהמיטה, דובבתי אותה שאלתי מה הבעיה ממה את נבהלת, וחלק היה עניין איבוד שליטה מול החבר וחלק היה כי היא התייחסה כמו שיש מס' רב של נשים שמחינוך לוקה מעט למדו להתייחס לאיזור המפשעה שלהן כמקום מלוכלך ולא נקי שלא על המחזור נכון זה דם, אבל זה לא מלוכלך (באקט אנאלי יש הרבה יותר סיכונים גופניים ותחלואיים מהמפשעה עצמה), וכמובן לא למדו אותן שזה בסדר להנות מסקס בלי להרגיש מלוכלכת, וגם היא היתה בטוחה שאורגזמה רטובה ולחה זה השתנה, למזלה היו כמה נשמות טהורות שלא ויתרו לה ולאט תוך התחשבות ועידוד מנטלי
שלי למדה להנות מהסקס בלי להתבייש, אני לא אומרת שזה המקרה אצלך, אבל נסי בשקט בלי לחץ בפעם הבאה שאת עם החבר לבדוק מה מפריע לך, ואם את לא מצליחה לבד, לא להתבייש ולפנות לעזרה מקצועית
, ולא להבהל ולפחוד ממה שתגלי נסי לבדוק כיצד לשנות או איך לחזור ולהנות מהסקס, הרי לא הגיוני שמגילך הצעיר לא תהני מתענוגות הגוף אמנם זה לא כל ההנאות בחיים, אבל חלק נעים ממערכת זוגית בריאה, בהצלחה שגיתא

אני חושבת שאני מכירה את ההרגשה

גם לי היו פעמים שהגעתי לשיא ואז הייתי חייבת להפסיק בבת אחת, לפי מה שאני יודעת זה קורה שאת מלכתחילה מגורה. חבר שלך גם כנראה רץ יותר מידי מהר (יחסית אלייך) הוא צריך לגרות אותך בעדינות בהתחלה, לא יזיק אם הוא ירד לך לפני (בעדינות). תשתדלו לחלק את הגירוי לאורך חצי שעה בערך כאשר לאט לאט אתם מעלים את עוצמת הנגיעה והתחושה, ייתכן ויהיו מספר פעמים שתפסיקי כמה פעמים עד שתוכלי לגמור, שזה קורה, תפסיקו למספר שניות ואז תמשיכו שוב בעדינות יותר. מבטיחה לך אורגזמה מעולה. טולי

למעלה