בעיה ביחסים

לא במקרה הזה

יש לה ראש מספיק פתוח בשביל להתמודד עם זה. גם קשה לי להאמין שהם מסתובבים באותם החוגים.

כמה נקודות

1. היינו בטיפול בעבר במשך מספר שנים ואין סוף פגישות בסכומים גדולים מאד אצל ד"ר אילן רבינוביץ שהוא יהודי יקר מאד שאני מאד מאד מעריץ והוא אכן עזר לנו מאד,
אולי זה לא בדיוק טיפול זוגי קלאסי אלא יותר טיפול תרופתי שאני ממשיך לקחת גם היום אבל היה גם טיפול זוגי
2. יש סיכוי לא קטן שלאשתי יש בעיה עם סקס ואולי באמת הפתרון הוא טיפול סקסולוגי
3. למרות הכל, אני כן חושב שקונפליקט דתי מעיבה על הקשר ועל היחסים, אין מצב לעשות סקס טוב אם האהבה לא מושלמת, סקס זה אהבה ובלי אהבה הדדית, הסקס לא יכול להיות מושלם...
4. תודה למגיבים, כאן המקום היחיד שאני יכול לשתף מישהו בעניין, תודה רבה לכם...

SilviC

New member
אחי, תבין

אין דבר כזה "אהבה מושלמת!!! גם לא בין שני אנשים שמאוד אוהבים אחד את השני. "אהבה מושלמת", "מה שלא יהיה מושלם" זה מונח תיאורטי,אוטופי, פילוסופי שלא יכול להתקיים במציאות.

ואתה יודע מה? אין צורך "בשלמות"! כל עוד יש אהבה, הבנה, סבלנות, נכונות, רגישות, הכל יהיה בסדר.

ככל שאתה כותב יותר, אני משתכנעת שהבעיה היא לא הבדלי אדיקות בינכם ולא חוסר אהבה בינכם אלא בעיות מיניות שלה או שניכם. זה דווקא חדשות טובות כי יותר קל לתקן את זה מאשר הבדלים תהומיים בתפיסת עולם.

תעשה מחקר רציני ותמצאו מטפלת טובה ומומלצת (אני אומרת מטפלת כי אני מניחה שיהיה יותר נוח לשניכם ובמיוחד לאישתך עם מטפלת).

לא להרים ידים ולא להתייאש.

אני נמנע באופן גורף מהתייחסות לסיפורים כאלה

אבל השם שהזכרת הדליק לי פרוג'קטור אדום.

ד"ר אילן רבינוביץ' הוא אחד משני הפסיכיאטרים המובילים המשתפים פעולה עם רבני חסידות גור, בפעילות שלהם לטיפול בכל תופעה שלא נוחה להם על ידי כדורים. יתכן שהוא מומחה בתחומו, אך בנוסף לכך הוא גם חלאה שמכר את נשמתו לשטן הגוראי (אגב, זה לא השטן היחיד שקנה אותה, גם במשתתפי האח הגדול הוא טיפל בדרך דומה), וסביר מאד שהמצב המוזר הזה בו למרות כל הפוטנציאל משהו ביניכם לא עובד הוא פועל יוצא של ההתערבות שלו בחיים שלכם.

עשה לעצמך טובה, תפסיק כמה שיותר מהר את ההתקשרות איתו ועבור למטפל אחר אליו תגיע בכוחות עצמך ולא דרך עסקן של החסידות שלך. אם אתה באמת זקוק לטיפול התרופתי - הפסיכיאטר החדש ימשיך אותו ולא תפסיק כלום, ואם לא - יכול להיות שהצלתי לך את החיים.

אני לא אמשיך להגיב בנושא הזה מעל גבי הפורום, אם אתה רוצה לברר משהו נוסף לגבי הנושא הזה פנה אלי במסר.

נ.ב. זה טיפ טוב לכל מי שמטופל בתרופות אצל רבינוביץ', בונה או כל פסיכיאטר אחר אליו הופנו על ידי עסקנים מהקהילה (בייחוד אם היא גור), דעו לכם שאתם בקבוצת סיכון.

SilviC

New member
אז צדקתי שלא כדאי להם איש/אשת מקצוע חרדים

עדיף אשת מקצוע או דתייה או חילונית, לא?

אילן רבינוביץ הוא שייגץ גמור,

אוכל נידות ו...
אבל ברגע שהוא כורת ברית עם השטן הוא נהפך לשטן בעצמו.
ולכן צריך ללכת למישהו שביררת עליו שלא בתוך החסידות.

SilviC

New member
זה מה שהתכוונתי בעצם

אבל לא ניסחתי טוב. התכוונתי למישהו מבחוץ שלא קשור לקהילה בשום אופן אבל שעדיין יהיה טוב ויבין את הנסיבות שלהם.

רגע ,איך לא שמנו לב

ציינת שגם בעבר לא היה משהו..
ולפני שנכנסים לקונספירציות למיניהן:(חוזרת בי)
אל תשכח שמכל 10 סטרייטיות אחת היא לסבית, (מהזכרון בהרצאה של עו"ס מלפני 3 שנים, משאירה למילטון להתעכב על הפרטים) אולי היא ממש אנוסה מינית, בלי קשר לסוג האניסות שלך?
(תארו לכם שמכל עשרה מאמינים למנין 1 היה אנוס - המון,לא?
אני מניחה שבהינתן הנתונים הללו הגיוני לחשוד בכיוון הגיי גם , כיוון שאוכלוסיה זו תקועה בדרך ללא מוצא בחברה החרדית, וע"פ כיווני הסטטיסטיקות (בלי לתפוס אותי בדיוקים מופלגים)הגיוני בעיני ששכיחותם נרחבת בהרבה מאנוסי הדת.
הבעיה היא שאולי אין לאשתך פורום מכיל לכתוב בו...
וברצינות, הקטע פה הוא לא לחפור את אשתך הנאווה ולעשות טיפול בגרוש, זה כבר ממש לא אישי במוצהר,(אגב - שייגץ - שימחתי או העצבתי אותך?) הייתי חייבת לציין עוד רובד שהחרדיות המשתיקה הצליחה לטאטא אפילו מעיני חכמי האנוסים כאן בפורום.וכן אנוסי הדת מצויים אצל צרות עצמם...
(הבשורה הטובה היא שלעתים אניסות מינית תסייע להוביל לאניסות מחשבתית....וגם לזה צריך הרבה ס"ד)

הפרט שמילטון התעכב עליו הוא...

שמתוך 10 סטרייטיות יש כמובן 0 לסביות, מה שהתכוונת הוא שמתוך 10 נשים יש 1 לסבית...

מהיציע

New member
לפעמים?...

נראה לי שזה הדבר העיקרי שהוא עושה כאן ואולי בחיים בכלל.
מתעלק על כותבים.
עלאק

למה אולי? פגעת במטרה

יש לי משכורת מעמותת נודניקים בע"מ, וזה מאפשר לי לשבת ולהתקטנן עם אנשים באינטרנט כל היום.

למרבה הצער, לחלק מהאנשים יש מספיק חוש הומור בשביל לחשוב שאני צוחק לפעמים, אבל טוב שאנשים כמוך יודעים לזהות את מה שאני באמת - אדם שהדבר העיקרי שהוא עושה בחיים זה להתקטנן.

ה

ההוא ארמאה

Guest
גם התגובה הזאת היתה בהומור? -

-אני צוחק

מהיציע

New member
אז מילטון נהנה מהגנת ההנהלה

יופי.
באמת מרשים.
כנאמר המעליבים ואינם נעלבים משמיעים חרפת הזולת ואינם נותנים להשיב עליהם הכתוב אומר עם כאלו חילונים מי צריך חרדים.
מילטון מרשה לעצמו לפגוע בכותבים על ימין ועל שמאל, להציק, לנדנד, להעיר, לעתים קרובות בקטנוניות מיקרוסקופית.
יעידו על כך שלל תגובותיו כאן שאולי אחוז זעיר מהן ענייניות. הרוב הגדול אישיות מתנשאות ובעיקר קטנוניות.
סליחה. זה אנחנו שלא מבינים את ההומור המתוחכם.
מה נזעקה הנהלה כל כך להגן עליו ולמחוק את תגובתי
אני מניח שגם את זה ההנהלה תמחוק. אבל אני עושה את שלי.
אומר בקול את מה שכולם פה חושבים בשקט. האמת, הרבה ניסו לומר בקול.

אם זה מה שיעזור

אציין שאני נגד מחיקת תגובות שאינן כוללות ניסוחים בוטים במיוחד וכך נהגתי כמנהל. הייתי מעדיף שלפחות אחת התגובות שלך תישאר, בעיקר כי לטעמי היא מוציאה אותך רע יותר מאותי.

נ.ב. בעקבות ההצעה שלך, טרחתי לעבור על ההודעות שלי בחמשת העמודים האחרונים של הפורום, ואני יכול כעת לספר בבטחה שכל מי שיעשה כן יגלה מה אחוז התשובות הענייניות (רמז, זה חלק ממה שיוציא אותך די רע).

הלנצח

New member
ברור שזה הטעם שלך. איך לא

אני מרגיש טוב.
הבדיקה שלך על עצמך ממש משכנעת.
דווקא אני מתחיל להתרשם שלעתים ההומור שלך לא רע.

למעלה