בעיה ביחסים

סליחה??

זה כל כך לא נכון

המון פעמים שאין אהבה הסקס הוא חייתי וממכר, ולא מתלטף וחלש, אני חושב שצריך פה לנער את הקופסה, ואם אתה לא מצליח לבד תשקול את העצות שאמרו פה

אילן רבינוביץ

1. אני מכיר את כל הסיפורים על אילן ואני מכיר אותו גם מצויין ואני יודע שהוא לא מושלם והוא יכול לעשות טעויות וגם איתי הוא עשה טעות, אבל עדיין, למרות הכל, את החיים שלי הוא הציל אז לא איכפת לי מה אומרים עליו ומה יכתבו עליו
2. אגב, אילן רבינוביץ הוא חילוני, דתי לשעבר
3. אני לא קשור לגור, אף עסקן לא שלח אותי אליו, הגעתי בכוחות עצמי על ידי המלצה של חבר, תאמין לי אם בא לך
4. יש מצב שסקסולוגית היא הפתרון הנכון
5. שוב, לדעתי יש קשר הדוק בין אהבה לסקס והם קשורים חזק אחד בשני ואיפה שאין אהבה טובה הסקס על הפנים

SilviC

New member
בקשר ל-5

זה לא בהכרח נכון. יש אנשים שלא אוהבים אחד את השני והסקס מצויין. יש גם הרבה מצבים הפוכים. האמונה שאם איך שהוא אוהבים אחד את השני הסקס בדרך קסם יהיה מדהים, פשוט לא נכונה ומהווה מתכון לאכזבות.

סקס זה אקט פיזי. אהבה זה רגש. לפעמים הם קשורים ומשפיעים אחד על השני, לפעמים לא.

אתה פשוט לא לוקח בחשבון שיכולים להיות גורמים לזה שאישתך לא אוהבת סקס, גורמים רגשיים ונפשיים שהם חזקים מהאהבה שהיא מרגישה כלפיך.

צריך לזכור שבכל מערכת יחסים כזאת (ובטח שבנישואים) יש שני אנשים, שני אינדחווידואלים, עם כל הבגאז' שהם מביאים איתם. אין יישות אחת, יש שני אנשים שמשתפים פעולה ויוצרים משהו חדש ביחד אבל הם לא מתבטלים או נעלמים בתוך המשהו החדש הזה.

שתף אותה

יש לך כיוון מסוים שאתה הולך ולה יש כיוון אחר, אז או תתמשוך אותה בכיוונך בדרכים ראויות ומפתות, ותאמין לי שזו דרך ארוכה אך קצרה, ואם תרצה אין זו אגדה, היא גם מעונינת בחופש, ואם זה לא הולך, אז תלך

אילן רבינוביץ שייגץ?

1. אילן מומר להכעיס? אילן מומר לתיאבון? מה איכפת לי... הוא איש מוכשר ברמות למרות כל החסרונות שבו, זו דעתי בכל אופן, כאחד שעשה אצלו הרבה שעות איכות ושימותו הקנאים...
2. אשתי לס? וואלה לא חשבתי על הכיוון הזה משום מה, כל האופציות פתוחות בעיני...

לשתף אותה?

וואלה אחי, נגעת בשאלת המליון דולר...אני חושב שרוב האנוסים היו רוצים לשתף את בן/בת הזוג במקרה הטוב או לקום וללכת במקרה הפחות טוב, אבל יש לנו עוד כמה שיקולים בדרך הארורה הזאת והגדול והכואב שביניהם הוא כמובן הילדים שאנחנו כל כך אוהבים ובגללם נטו בחרנו לחיות כאנוסים למרות כל הקשיים ויש לא מעט, כי אין כמו אהבה של אבא/אמא...

זה לא קשור לדת!!!

מטפלת זוגית אמורה לפתור את זה ואם היא לא פתרה כנראה שהיא לא טובה והולכים למישהו אחר, בפרט הד"ר שכתבת אילן רבינוביץ שכבר נודעו מעלליו ברבים, יכול להיות שהבעיה היא בגללו

ramyc

New member
לקפוץ מהרכבת או להשלים עם המצב

זוגות נשואים נוהגים לקיים יחסים בממוצע פעם בשבוע. יש יותר ויש פחות אך בדרך כלל זוגות צעירים יותר – עד גיל 30 – עושים זאת אפילו פעמיים בשבוע – בממוצע. אבל יש הערכה שישנם כ-15% שלא קיימו יחסי מין ב-6 עד 12 החודשים האחרונים. כלומר, בערך כל אדם נשוי עשירי שאתה רואה לא קיים יחסים כ-6 חודשים או יותר. (כל הנתונים ממאמרים שהתפרסמו בניו יורק טיימס ואינם מבוססים על מחקר מדעי או דווקא על אוכלוסייה יהודית חרדית).

ישנם אנשים שרמת החשק שלהם היא מאוד גבוהה וישנם כאלה שרמת החשק שלהם היא מאוד נמוכה. רוב האנשים הם ברמות חשק "נורמטיביות" – קצת יותר או קצת פחות. ממה שאתה מתאר – לאשתך אין חשק למין. יש הרבה סיבות אפשריות אך גם יתכן שהיא פשוט לא אוהבת מין – בין אם מסיבות מולדות (פשוט לא אוהבת) או מסיבות מוקנות (חו"ח קרה משהו). יתכן גם כפי שכבר צויין בפוסט קודם שהיא מעדיפה נשים (גם אם היא לא יודעת).

בנוסף לזה, יש את נושא הדת שהוא פיל ענק בפני עצמו בחנות החרסינה.

ניתן כמובן לנסות לטפל בכל הבעיות אך אין דרך להפוך אדם קריר מינית לבעל תאווה. במקסימום, בת הזוג תנסה לשתף פעולה מתוך הבנה שזה "מקובל" ו"נורמלי" לקיים יחסים. גם אז, סביר ששיתוף הפעולה המיני לא יהיה תכוף ביותר כי בסך הכל לא מתחשק לה. יתכן שהדבר החכם ביותר לעשות זה לדבר על הכל בגילוי לב כמו חברים טובים ולראות אם יש מה לעשות.

למעלה