בעיה בטלסקופים

בעיה בטלסקופים

היי אם מישהו יודע אשמח אם יאמר לי איך אני בודק כמות שמן בטלסקופים בDR350 האם ניתן לסוע עם נזילה ואיך מחליפים שמן מחזיר שמן אבק וכו´ תודה

Trainspotting

New member
אז ככה...

כמות השמן בכל טלסקופ צריכה להיות 544 מ"ל. אין לך כל-כך איך לבדוק את זה חוץ מאשר לפתוח את הטלסקופ בחלקו העליון ולשפוך את השמן החוצה. SickBoy

בולמים 350

קבל תיקון קל לגבי כמות השמן והשיטה. 1. לגבי הכמות תלוי בשנה (האם זה בולם עם קרטרידג´). 2. לגבי השיטה גם לא מדויק, השיטה הנכונה והמדויקת ביותר היא בדיקת גובה השמן (נתון המופיע בספר הרכב)ופעולה זו אינה מחיבת ריקון השמן מהבולם אלא פירוק הקפיץ סגירת הבולם עד סוף המהלך ובדיקת גובה השמן מקצה הבולם העליון עד גובה השמן. נתון זה יכול לנוע בהתאם לשימוש באופנוע בן 110 מ"מ לבן 140 מ"מ כאשר הנתון הנמוך יגרום להתנגדות גבוהה יותר בסוף מהלך הבולם ופעולה קצת יותר קשה לכל אורך המהלך ולהיפך לגבי הנתון הגבוה.

MexMex

New member
אוווווווווודדדדדדדדדדיייייייי ../images/Emo24.gif

סוף סוף מקצוען ברשת
MexMex

theshark

New member
להתאמן זה טוב וחשוב.

ד"א מאז שעזרתה לי להתניעה את האופנוע, אני התאמנתי, פיתחתי טכניקה ואחשיו זה הרבה יותר קל.

תגיד למה להתעסק לבד עם האופנוע

חבל וחבל מאד דע לך שבמידה ותשרוט את הציפוי של הבולם הנזק הוא בלתי הפיך ותצטרך צינור כזה חדש שיעלה לך למעלה מ2000 ש"ח בקלות וזה ללא עבודה וללא אטמים חדשים כעקרון גם אני שיודע להחליף אטם שמן+ אבק לא עושה זאת ללא מוסך מורשה ואחש שיודע מה שהוא עושה דירבאלק ראה הזהרתי .. תשתדל במוסך קולרגול ( רק עשיר יכול לקנות בזול )

תיקונים

אם אני לא אסדר לבד איך אני אזכה להשתמש במדורים מהאתר (של MEXMEX וכו´). ומה עם ההנאה ?

למעלה