בעיה בטיסה ברשת

avitamim

New member
בעיה בטיסה ברשת

לאחר מאמצים כבירים הצלחתי סוף סוף להתקין את כל התוכנות הדרושות כדי לטוס ברשת ותודה לאלעד על התמיכה החמה. אך לצערי אני שומע ורואה את כולם אך לא מצליח לשדר . בתוכנת ה- AVC היתה בעיה ולכן התקנתי את ה- RW. אני שומע אך לא יכול לשדר. המיקרופון בסדר כיוון שאני מצליח להקליט וכו'. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? נ.ב. ישנה תוכנה נחמדה מאוד(אולי יש גם אחרות) שאפשר לדבר איתן בארץ ולחו"ל ללא תשלום ברשת.קבלו קישור.עם התוכנה הזו כן הצלחתי לדברר ברשת.

Turambar

New member
איך אתה מנסה לשדר?

יש לך בווילקו אפשרות להגיד PTT - כלומר כפתור push to talk - כמו במכשירי קשר. תגדיר לך משהו שאינו בשימוש (אצלי זה \) ואם יש אפשרות להקצות את המקש לאחד הלחצנים בסטיק אז מה טוב. בכל אופן, אתה אמור ללחוץ עליו על מנת לשדר.

avitamim

New member
אכן כך עשיתי

והקציתי לשידור את RֹCTRL .האם כאשר אני משדר אני צריך לראות איזה סימן שאני משדר או הודעת טרנסמיט?

Turambar

New member
כן

כאשר אתה משדר צריך להופיע בחלון של הווילקו עצמו "Transmiting" בBAR העליון של החלון.

avitamim

New member
אז זה לא נעשה...

אני אנסה לשחק עם מפסק אחר או משהו. אני זקוק לתמיכה נפשית מרובה...בכל מקרה אם זה יעבוד טוב אשתדל להוציא מסמך עבור כל אותם אלה הפוחדים.ולפי מה שראיתי הטיסה ברשת זה קפיצת מדרגה. תודה בנתיים.

Turambar

New member
לא סתם קפיצת מדרגה

זה מביא את הטיסה לרמה שלא הכרתם... אבל זה דורש הרבה השקעה ולימוד עצמי לפני שקופצים למים. אני לא מדבר על התוכנות אלא על החוקים, הנהלים והמיומנויות.

למעלה