בעיה בחשק מיני

Mrs Hetfield

New member
בעיה בחשק מיני

שלום לכן, יש לי חבר שנה וחצי - אנחנו מאוהבים ואוהבים מאוד. התחלנו לשכב לפני שנה - בהתחלה זה היה ממש כואב.. לאט לאט השתפר. אני לא ממש נהנת לפעמים - אבל אנחנו מוצאים את הדרך שיהיה לי טוב. בחודשים האחרונים אני מרגישה שאין לי חשק מיני.. אני לא רוצה לשכב בכלל. זה לא שאני לא נמשכת אליו - אבל לא יוצא שאני חרמנית ושאני רוצה ליזום משגל. חוץ מזה, אני כמעט ולא מאוננת... אולי פעמיים בתקופה של חצי שנה (מלבד זה שאני והחבר שוכבים) אני נוטלת גלולות פמינט - האם יכול להיות שלגלולות השפעה על חשק מיני? היום דיברתי איתו על זה פעם ראשונה וניסינו להעלות פתרונות.. אם תוכלו לעזור אני מאוד אודה לכן - כי אני במבוי סתום.. תודה מראש, שני.

שגיתא

New member
היי חמודה רק את ממש ../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

יכולה לבד לענות על התשובה הזאת, חשבי האם לפני שנטלת את הגלולות האלה
החשק וההנאה המינית שלך
היו יותר מוגברים, האם כשאת מאוננת האם את נהנית אבל ממש נהנית במידה וכן
, סימן כשנראה הבעיה לא טמונה בגלולות
אולי את לא ממש נמשכת, לחבר שלך,אולי הוא מפספס את נקודות החישה שלך ,האם את מרגישה סקסית או שיש לך איזה מעצור מיני
מודחק אולי בכלל איזה נתק בחיבור שלך עם גופך והשאלה למה
אולי יש לך כעס שלא פטור כלפי החבר שלך בתחום אחר לגמרי שנותן את אותותיו במיטה או ביחסי המין שלכם, נסי לשבת עם עצמך ולהיות כנה עם עצמך, אפילו תעלי את המחשבות האלה על דף ותראי מה תגלי ולפי זה תוכלי להחליט ולהבין טוב יותר את גופך, מקווה שתגיעי לשלווה ותגלי את צפונות גופך והנאותיו, וזכרי למרות שקצת מפחיד לחטט ולחפש את האמת
אבל השחרור העצום שנותנת ההבנה שווה את הכל
בהצלחה שגיתא

תושי5

New member
שגיתא יקירתי, הבעיה היא הפמינט

גם אני סבלתי בדיוק מאותה בעיה תלכי לרופא שלך ותזגידי לו שאת רוצה גלולה בשם מינסוכל בעיותייך יפתרו מנסיון, אל תהיה מודאגת ב-ה-צ-ל-ח-ה

בפיתה

New member
עדיף לבקש בדיקת הורמונים

ככה באמת יתאימו לה את הגלולה שהכי מתאימה לה (וזו יכולה להיות כל גלולה ולאו דווקא מינס. מינון נמוך לא מרמז על כך שהוא מתאים לכולן)

בפיתה

New member
שוב, לך. אצל כל אישה זה אחרת.

עדיף להפנות אותה לבדיקת הורמונים ולא לגלולה שעשתה לך טוב. בדיקת הורמונים מגלה איזו גלולה תתאים לה ביותר.

למעלה