בעיה בחשק המיני

Dark stranger

New member
בעיה בחשק המיני

אני בת 24, ויש לי בעיה בחשק המיני. זו לא בעיה חדשה כעקרון, כי היו לי כבר כמה קשרים ארוכים ( יותר משנתיים). בכל אחד מהם החשק המיני שלי התחיל לרדת אחרי שנה וחצי בערך שהייתי עם הבן זוג. זה תמיד מאוד הלחיץ אותי (וגם את בן הזוג, כי תמיד הנטייה היא לחשוב שזה בגללו). זה גרם לי להלחץ עוד יותר, ובכך החריף את הבעיה. בפעמים הקודמות - זה הסתיים בכך שפיתחתי רגשות לאדם אחר, והקשר הסתיים. הפעם אני נמצאת בקשר של כמעט 3 שנים. יש לי בן זוג נפלא, אני אוהבת אותו וטוב לנו ביחד. אבל הבעיה היא אותה הבעיה. באזור השנה וחצי שהיינו יחד החשק המיני שלי התחיל להדרדר. אלא שהפעם המצב שונה: חבר שלי הוא בחור לא מיני במיוחד בעצמו, וזה לא מפריע לי שאנחנו לא מקיימים יחסים תקופות ארוכות (פעם בכמה חודשים). הוא מבין ותומך מאוד, ולא מלחיץ אותי בשום צורה, אבל זה חסר לי מאוד - פשוט לרצות... הפעם לא התחלתי להמשך לאף אחד אחר, אבל מה שמדאיג אותי הוא שהחשק נעלם לחלוטין - אין לי חשק לא לקיים יחסים איתו, לא עם איזו שהיא דמות וירטואלית.. אפילו לבד עם עצמי לא בא לי לעשות כלום. לעיתים נדירות יש איזה שהוא ניצוץ של חשק - אז אני פשוט מנצלת את זה ופותרת את זה לבד לפני שזה יעלם (החשק נעלם מאוד מהר, אפילו באמצע האקט...) ואני פשוט מתחילה לפחד שהיכולת לרצות סקס פשוט תתנוון... לא היה לי חשק אמיתי וחזק כבר בסביבות השנה וחצי. זה מאוד חסר לי - זה כמו לאבד את היכולת להרגיש רעב... זה מרגיש לי לא טבעי. פעם הייתי יצור מיני מאוד (גם בתחילת הקשר עם בן הזוג הנוכחי). אני נמצאת על גלולות "מליאן" מגיל 15, אבל שאלתי את רופא הנשים שלי כבר כמה פעמים - האם יש סיבה מדי פעם לעשות הפסקות ולתת לגוף קצת לנוח מהן, והוא אמר שאין שום סיכון ושום סיבה לדאגה... יש סיכוי שזה משהו הורמונאלי? או שזה משהו פסיכולוגי? האם יש מומחים שמתעסקים בבעיות מהסוג הזה? למי ניתן לפנות, האם יש המלצות על סקסולוגים/מטפלים שניתן לסמוך עליהם?

חמקמקות החשק המיני

אין ספק שחשק מיני זה אחד מהנושאים הכי מסתורים, סבוכים ומתסכלים שיש. אני מציעה לך לפנות לטיפול מיני בכדי לנסות ולאתר דפוסים ומסרים מהבית, מהחברה ועוד אשר השפיעו וחילחלו במהלך השנים ותרמו להתגבשות האופן שבו את בנית את הגדרת המיניות שלך. את יכולה להכנס לאתר של איט"ם ולבחור מטפל הקרוב לביתך או לפנות למרפאה ציבורית הנמצאת בכל בית חולים גדול בארץ. אם תרצי המלצות ספציפיות אשמח לעזור וליעץ במידה של התלבטות בין שניים. לגבי הגלולות, תעשי הפסקה של חודש חודשיים אם בא לך רק כדי לראות אם זה משפיע עליך כי יש כאלה שזה מאוד מאוד הוריד להן את החשק.

למעלה