בעיה בחדר המיטות...

kqkq

New member
בעיה בחדר המיטות...

שלום לכולם, אני בת 20,ואני וחבר שלי ביחד כבר 5 שנים, (הוא החבר הראשון שלי ולא שכבתי עם אף אחד אחר מלבדו) ואני לא מגיעה לאורגזמה מחדירה. ידוע לי שנשים רבות לא גומרות מחדירה, והבעיה הזו גורמת לסקס להיות "רק בשבילו"- כי ברור שאני לא אגמור בסוף. אני גם בעצמי לא מצליחה לגמור, אלא רק עם זרם של מים(כל דבר אחר מרגיש יותר מדי רגיש ולא נעים). הבעיה הזו נגררת כבר כל השנים הללו, ולאט לאט החשק המיני שלי יורד כתוצאה מכך, ואני חוששת שזה בסופו של דבר מה שיסיים את היחסים שלנו.. האם יש משהו שאני יכולה לעשות? האם יש אוליי תנוחות שיותר מגרות את הדגדגן? אני לא יודעת לאן לפנות...

לא נעים לי לשאול

אבל, את לא חושבת שהחבר שלך הוא הראשון שצריך לשמוע על זה, לפני אטיוד אפילו ?

אטיוד5

Active member
אוףףף

כל הזמן לא נעים לך. אנחנו יכולים לעשות משהו בשבילך כדי שיהיה לך נעים?

אטיוד5

Active member
ולעצם הענין ...

יפה שהיא מתיעצת קצת לפני שהיא פותחת דיון בבית. לספור עד עשר, לשמוע קצת זויות, לא יזיק. ואולי היא בכלל כבר פתחה את זה בבית, לא כתוב כלום בענין הזה.

השאלה היא

לא אם היא מתיעצת , אלא עם מי היא מיעצת . לטעמי, הראשון שהיא יכולה להתיעץ איתו , הוא השותף שלה לעניינים האלה. וכן , בהחלט , קצת יותר ימינה , עכשיו שמאלה, למעלה , מממ... נעים מאד . תודה.

אטיוד5

Active member
אז ככה

אם היא כבר דיברה איתו, אז כנראה שלא זז כלום והיא באה לשאול מה עוד אפשר לעשות. אם היא לא דיברה איתו חמש שנים אז כנראה שזאת נקודה רגישה שהיא חוששת להעלות מולו, ואז היא באה להתיעץ בשביל לשאול כיצד להעלות את הענין הזה, או מה אפשר לעשות אולי בלי לדבר (ויש). בקיצור, בשני המקרים, דיברה/לא-דיברה יש טעם לבוא לשאול.

אורמור

New member
אני לא בטוחה שבגיל 20

מגיעים לכזו בשלות ופתיחות שמאפשרת פתיחת דיון כזה עם החבר הבעיה אינה בכך שאת לא גומרת מחדירה, גם זה משהו שנלמד עם הזמן וחלק גדול מאוכלוסיית הנשים לא מצליחות, מה שרע זה ש"הסקס הופך רק בשבילו " הגמירה היא רק חלק מהעונג, יש המון כיף ב"יחד" משפט כמו "החשק המיני שלי יורד" בגיל 20 זה משפט מדאיג חפשי דרכים עם עצמך געי באופנים שונים (אולי דרך בד) וכשתגלי משהו שראוי לרוץ לספר לחבר'ה או עדיף לחבר נסו את זה ביחד בכל אופן-סבלנות, גם את רומא לא בנו ביום אחד אתם חברים כבר 5 שנים אבל זה גם מספר השנים שאתם חולקים סקס? אולי בכלל כל נושא הסקס חדש ...

גיל 20 הוא בדיוק הגיל לדבר

ובעיקר ללמוד וללמד. במקביל ללימוד עצמי, כמו שהציעה אורמור, נסי לשוחח עם החבר וביחד איתו להגיע לפיתרון, לדעתי יגיע יום והוא יודה לך על כך.

מה עם הנאה בדרך לפיסגה?

ידידתי הצעירה דעי לך שלפי הסטטיסטיקה רוב חייך המיניים יהיו נטולי אורגזמה ואגינלית או אורגזמה בכלל. לכן, כמו רוב אחיותיך את צריכה ללמוד להנות ממין נטול אורגזמה (ותאמיני לי שזה אפשרי ואפילו כיף) ובמקביל למצוא דרכים נוספות לקבל אורגזמה לבד וביחד. ממליצה לך להתאמן כמה שיותר ביחד ולחוד במגוון דרכים וככל שתרבי הרי זה משובח.

את מאלה שטבעו בבריכה

שעומקה הממוצע 4 ס"מ? מה לילדה בת 20 ולסטטיסטיקה? אורגזמה נשית, כמו אורגזמה גברית, היא תגובה אוטומטית לגירויים מסויימים. אם הגירוי הספציפי שם ואין הפרעות (ואני מודה שיותר קל להפריע לנשים מלגברים) אתן תקבלו, בטח שתקבלו - מאיפה הפסימיות?

רואים שאין לך מושג קלוש בנשים

לידיעתך יש נשים שמעולם לא חוו אורגזמה למרות שהיו להם המון גרויים ספציפיים נטולי הפרעות, ולמרות שגברים "מבינים" כמוך טיפלו בהם.

לא דיברנו על "נשים"

דיברנו על אשה אחת ספציפית שדווקא כן חווה אורגזמות ואם היא תצליח לשחזר במיטה עם בן זוגה את הגירוי שעושה לה את זה במקלחת אז היא תחווה את זה גם שם - אין פה שום מסתורין. אבל מה שיותר מסקרן אותי זה למה בחרת לקחת את זה למקום אישי - "מבין" או מבין - מה זה קשור?

זה הכל../images/Emo4.gif?

ואני חשבתי שאמרת לעצמך - הנה עוד גבר נמוך, שחצן ובלי חיים שבא להתעלק עלינו כאן בפורום אולי יצא לו מפה איזה זיון.
אם זה רק הביטחון שלי שמפריע לך אז זה ממש בסדר מבחינתי.

*צופיה*

New member
הלו הלו אחותי

נכון שגם הדרך לפיסגה יכולה להיות רצופת הנאות טובות (רק כי זה הזכיר לי את השיר. בעצם הן יכולות וכדאי שתהיינה גם מעולות). ונכון שלא קלה היא לא קלה דרכנו – בטח לא קלה כמו ששלהם כשלהם קשה. אבל מכאן עד "רוב חייך המיניים יהיו נטולי אורגזמה" ??? ואפילו "לכן, כמו רוב אחיותיך את צריכה ללמוד להנות ממין נטול אורגזמה..." ? בעצם לא אחות שלך בכלל.

די פשוט, האמת

קודם כל, אני מקווה בשבילך שאת נותנת ומקבלת מין אוראלי - מדובר, פשוט, בשידרוג טוטאלי של מערכת היחסים גם בשבילך, גם בשבילו. ובפעם הבאה שאת מקבלת פשוט תגידי לו - קצת יותר בעדינות (ריפרוף עדין בקצה הלשון באזור הדגדגן מספיק, בדרך כלל) וקח את הזמן שלך, חביבי. אם הוא נענה, חצי שעה גג מאוחר יותר את על גג העולם, וגם הוא. בהצלחה.

למעלה