בעיה בזמן צבא
שלום חברים,
המצב שלי הוא כזה:
כרגע אני חייל שנמצא ברם 2 בעקבות דלקת שהייתה לי ביותרת אשך ימין ונמק באותו אשך לאחר כחודש.
כתוצאה מהמצב הזה הרופאים המליצו על ניתוח לכריתת אשך והחדרת פרוטזה במקום.
בימים האחרונים לפני הניתוח התחלתי לעשות טיפולי הקפאת זרע.
בטיפולים הללו נמצא כי הזרע שלי הוא באיכות בינונית ויוכל לשמש כרגע להפריית מבחנה ולא להזרעה מלאכותית.
הרגשה כללית שלי - אני מאוד מבואס מכל המצב אבל אופטימי.
השאלה שלי היא כזאת:
אני משרת בתפקיד שקשור למחשבים ויושב כל יום מול המחשב מ8 בבוקר עד 5 וחצי במקרה הטוב וזה יכול להגיע גם עד 8 ו-9 בלילה. (כמובן שיש הפסקת צהריים וערב של שעה כל אחת) ובגדול אני נמצא במקום שיש בו קרינה ממחשבים רבים.
אז השאלה שלי היא האם יש כאן מקום לתבוע את הצבא בנזק שנגרם לי לגוף? האם אני יוכל להמשיך במקצוע הזה? האם עתידי הצבאי ייפגע?
תודה לעוזרים!
שלום חברים,
המצב שלי הוא כזה:
כרגע אני חייל שנמצא ברם 2 בעקבות דלקת שהייתה לי ביותרת אשך ימין ונמק באותו אשך לאחר כחודש.
כתוצאה מהמצב הזה הרופאים המליצו על ניתוח לכריתת אשך והחדרת פרוטזה במקום.
בימים האחרונים לפני הניתוח התחלתי לעשות טיפולי הקפאת זרע.
בטיפולים הללו נמצא כי הזרע שלי הוא באיכות בינונית ויוכל לשמש כרגע להפריית מבחנה ולא להזרעה מלאכותית.
הרגשה כללית שלי - אני מאוד מבואס מכל המצב אבל אופטימי.
השאלה שלי היא כזאת:
אני משרת בתפקיד שקשור למחשבים ויושב כל יום מול המחשב מ8 בבוקר עד 5 וחצי במקרה הטוב וזה יכול להגיע גם עד 8 ו-9 בלילה. (כמובן שיש הפסקת צהריים וערב של שעה כל אחת) ובגדול אני נמצא במקום שיש בו קרינה ממחשבים רבים.
אז השאלה שלי היא האם יש כאן מקום לתבוע את הצבא בנזק שנגרם לי לגוף? האם אני יוכל להמשיך במקצוע הזה? האם עתידי הצבאי ייפגע?
תודה לעוזרים!