בעיה בזוגיות

עצובה001

New member
בעיה בזוגיות

אני נשואה לבעלי 7 שנים (ביחד 11). הקשר בינינו טוב מאוד, פתוח ואנחנו קרובים מאוד. בשנים האחרונות פחתה התדירות בה קיימנו יחסי מין, זה הפריע לשנינו, דיברנו על זה והחלטנו לטפל בעניין והיום המצב טוב יותר, אנחנו שוכבים לעיתים קרובות והסקס טוב יותר בכל פעם. אבל... הבעיה היא שבן זוגי סיפר לי לאחרונה שהיה רוצה לשכב גם עם בחורות אחרות. רק בקטע של סקס וזה לא שיש לו מישהי ספציפית שהוא רוצה לשכב איתה אלא שבאופן כללי הוא היה רוצה לנסות עם עוד בחורות. יש לציין שהיכרתי אותו שהוא היה די צעיר (אני גדולה ממנו בכמה שנים) ולא הספיק להתנסות הרבה ובטח שלא מהמקום הבטוח מבחינה מינית שהוא נמצא בו היום. הוא טוען שהוא אוהב אותי מאוד ואוהב את הסקס בינינו ולמעשה ככל שהוא שוכב איתי יותר ככה הוא יותר חרמן ורוצה יותר לשכב עם בנות אחרות. הוא טוען שזה רק סקס ולא שום דבר יותר מזה והוא גם אמר שהוא לא מוכן לעשות את זה מאחורי הגב שלי ולשקר, אלא יעשה זאת רק אם אני אסכים. כמו כן מבחינתו אפשר גם להביא עוד פרטנרית למיטה יחד איתנו ולאוו דווקא שלא יהיה לי חלק בזה. המחשבה שהוא ישכב עם בחורה אחרת קשה לי מאוד ופוגעת בי, גם אם זה רק סקס ולא מעורב בזה רגש. אמרתי לו את זה אבל הוא חושב שזה יהיה גרוע לקשר בינינו אם אני אטיל וטו על זה ואדרוש ממנו לא לממש את זה אף פעם. בקיצור מעניין אותי מה אתם חושבים, ואם למישהו קרה כבר פעם משהו דומה.

adam33

New member
בין קשר לשקר..

בעלך בעצם רואה בך פוטנציאל שמומש כבר מאחר וכך הוא פונה למשהו אחר שיגרה אותו ויגרום לו למצא תוכן ביחסים שלו איתך כי הרי מה רע לשכב עם עוד מישהי עם חוטמת כשרות של בת זוגו ולכן את צריכה להיות זהירה בכך ולא להסכים בטרם את מגדירה לעצמך מה שאת מרגישה כלפי זה למרות ההרגשה של הפתיחות והסקרנות היו בנות זוג שלא היו שלימות ואז קיום יחסי המין עם מישהי האחרת בין בפני הבת זוג או שלא גרם לקרע והרגשה אחרת ביחס לכך המון פנטזיות של גברים הינן מסביב להכניס מישהי נוספת למיטה או לחילופין לשכב עם מישהי נוספת ועל כך אין מה לשפוט אבל בין לממש זאת עם הבת זוג או בידיעתה יש מרחק ולכן היתי מציע לך קודם לבדוק את הזוגיות ..לנסות לפנטז את המצב ולראות האם בכלל את מרגישה משהו אל תקחי את המצב שבו הוא מספר לך שהוא התחתן צעיר ולא התנסה כי זה רק יבלבל אותך ויוצא מכך שכל מי שלא תהנסה עם מישהי אחרת חייב להתנסות? בכל מחיר? אל תהססי לעמוד על רצונותייך ואף להטיל וטו על כך לחילופין אם את מסכימה לכך תשאלי את עצמך איך הית מעונינת שזה יתבצע.. אני אישית חושב שכל עוד את חושבת ומוטרדת מכך אל תסכימי...

יש לי רעיון...

אמרי לו שאת אמנם מבוגרת ממנו אבל גם לך יש רצון "לממש" פנטזיות - בואי נראה איך הוא יגיב כשהוא יעמוד בנעליך... הוא אונס אותך לשתף פעולה באחת החוויות היותר כואבות שאישה יכולה לחוות בנישואין - בגידה

עצובה001

New member
כבר דיברנו על זה

אמרתי לו שכבר קרה לי כמה פעמים שרציתי לשכב עם מישהו רק בשביל הסקס (באמת קרה) ושגם לי יש פנטזיות דומות שאני לא מממשת אותן. שאלתי אותו גם איך הוא היה מגיב אם היה קורה ההיפך, שאני הייתי באה אליו ואומרת לו שאני רוצה לשכב עם בנים אחרים. התגובה שלו היתה שקשה לו להתייחס למשהו היפותטי, אבל שהוא חושב שאם באמת הייתי רוצה את זה והייתי מרגישה שאני משלמת מחיר כבד על זה שאני לא יכולה לעשות את זה, אז הוא היה מנסה לחיות עם זה בשלום. הבעיה שגם אם אני רוצה לנסות לחיות עם זה כי אני יכולה להבין את הצורך שלו, אני בכלל לא בטוחה שההשלכות של זה על הקשר שלנו לא יהיו הרסניות, משום שזה לא בא לי בטבעיות אלא משהו שאני אצטרך לעבוד עליו. בקיצור זה מאוד מסובך. תודה על התגובות המעניינות.

seeyou

New member
בעיה בזוגיות או בעיה ביחסי מין?

בני אדם שונה מאשר יתר בעלי החיים! מוזר? יחסי מין בין החיות לא מותנות בכול כך הרבה תנאים כפי שקיים בין בני אדם אני מניח-חושב שיחסי מין זה חלק(חשוב) מזוגיות אבל לא להיפך... שכאשר יש תשוקה והתאמה מינית בין בני הזוג זה טוב,ונעים! אבל יכול להיות טוב ונעים גם עם זרים,מזדמנים,לכן לא תמיד יש צורך בזוגיות לאורך זמן(נשואים). הוא רוצה סקס בנוסף עם אחרות ולא מעורב בזה רגש? סיפור לילדים! הרי הוא רוצה להחליף אותך בגלל שכבר לא טוב-מספיק . אם אחרת תעשה לו ריגוש יותר נעים ממך, את חושבת שיחזור אליך? למצב הלא נעים? אם היה קיים צורך בגיוון רק לצרכים ביולוגים(ללא רגש) אז היה מוכר על ידי קופות החולים כטיפול פסיכולוגי לכול דבר!! בדרך כלל כאשר האישה היא יותר מבוגרת מהגבר יש סיכוי לקשר מיני טוב! מדובר בנשית לא סתם נקבה... תנסי להבין-לגלות מה מסתתר מאחורי הרצון שלו.

למעלה