בעיה בזוגיות
שלום לכולם,
אני קורא כאן בפורום מספר חודשים והייתי שמח להתייעץ איתכם בקשר לבעיה שיש לי בזוגיות, קצת רקע, אני בן 40 וזוגתי בת 37 יחד נשואים כ 10 שנים יחד כמעט 20 שנה, יש לנו שני ילדים, 8 וארבע. ועכשיו לתיאור הבעיה, אשתי מאז ומעולם לא הייתה מהנשים שעסוקות כל הזמן בענייני הבית וכמעט הכול אני זה שעושה בבית, מניקיונות, קניות ,בישול ועד טיפול כמעט מלא בילדים (כך שהתירוץ שאני לא עוזר בבית ולכן היא עייפה ממש לא תופס) לאחר הולדת הילדים היא נהייתה עוד יותר עצלנית /עייפה/ עצבנית וכמעט כל דבר מרגיז אותה , אני ,הילדים וכל רעש חיצוני אחר
שיגרת היום שלה היא שינה עד מתי שבא לה , התארגנות לעבודה חזרה בשמונה בערב התעסקות בטלפון והמחשב ואז לילה טוב..... כל הצעה שלי לבילוי, חופשה או כל פעילות זוגית משותפת אחרת נענית ב :" אני עייפה או כואב לי הראש ", בשנה האחרונה החלה עם תחביב חדש של כתיבת סיפורים רומנטיים כך שכל דקה פנויה שלה הולכת לכתיבה וקריאה באינטרנט(כל רגע, פנוי ולא פנוי), אני מאוד חיובי לגבי העניין אולם הדבר עובר כל גבול הגיוני, כל שיחה איתה או בקשה ממנה להפחית את זמן המחשב לטובת הזוגיות גורמת לכעס טינה ואווירה עוינת בבית, אני ממש מרגיש מתוסכל ואולי אפילו מנוצל מהתנהגותה, שלא נדבר על תדירות יחסי המין שהפכה לממש נמוכה, אם כך מה לדעתכם עליי לעשות? להניח לה ופשוט להתרחק?
(אני מאוד מעוניין בזוגיות כייפית משותפת וחמה ולא לחיות עם "שותפה לדירה" ועוד שאינה מתפקדת
תודה,
שלום לכולם,
אני קורא כאן בפורום מספר חודשים והייתי שמח להתייעץ איתכם בקשר לבעיה שיש לי בזוגיות, קצת רקע, אני בן 40 וזוגתי בת 37 יחד נשואים כ 10 שנים יחד כמעט 20 שנה, יש לנו שני ילדים, 8 וארבע. ועכשיו לתיאור הבעיה, אשתי מאז ומעולם לא הייתה מהנשים שעסוקות כל הזמן בענייני הבית וכמעט הכול אני זה שעושה בבית, מניקיונות, קניות ,בישול ועד טיפול כמעט מלא בילדים (כך שהתירוץ שאני לא עוזר בבית ולכן היא עייפה ממש לא תופס) לאחר הולדת הילדים היא נהייתה עוד יותר עצלנית /עייפה/ עצבנית וכמעט כל דבר מרגיז אותה , אני ,הילדים וכל רעש חיצוני אחר
(אני מאוד מעוניין בזוגיות כייפית משותפת וחמה ולא לחיות עם "שותפה לדירה" ועוד שאינה מתפקדת
תודה,