בעיה בזוגיות

Nofar2221

New member
בעיה בזוגיות

נכנסתי לזוגיות לא מזמן עם בחור שאני מכירה אותו עוד מהילדות
ההורים שלי היו חברים של ההורים שלו,עד שלפני שנתיים בערך פרץ סכסוך ביניהם..ועכשיו הם ממש לא אוהבים אחד את השני והם אמרו לי גם לנתק קשר עם כל אחד מהמשפחה הזאת
אבל שמרתי קשר עם אותו בחור..והתאהבנו
עכשיו ההורים שלי לא רוצים שאני אפגש איתו,גם ההורים שלו לא רוצים..זה ממש מגיע לצעקות,אבא שלי פעם אחת צעק עליו ואיים עליו שלא יפגש איתי יותר

אבל אנחנו ממשיכים להיפגש כי אני אוהבת אותו והוא איתי ובגלל ההורים אנחנו לא יכולים לממש את זה.כבר חודשיים שאנחנו בעצם מסתירים את זה..אבא שלי חושד ואני צריכה לתת לו דין וחשבון לגבי כל דבר
זה מגיע למצב שאם אנחנו נפגשים זה רק במקומות ציבוריים וזה הורס,זה מגיע למצב שאם אני רוצה איתו מצב אינטימי ופרטי אני צריכה ללכת ולהתנשק איתו באיזה גן ציבורי ליד איזה שיח כדי שאף אחד לא יראה או באיזה חדר מדרגות של בניין.הוצאתי כבר 500 שקל על לילה אחד בבית מלון איתו כדי שיהיה לנו לילה אחד ביחד..אבל אני לא רואה איך זה ממשיך מפה,זה לא יכול להימשך ככה
אני לא יודעת מה לעשות,אני ממש לא רוצה לחתוך אבל באמת שעם כמה שאני אוהבת אותו כל המצב הזה לא מתאים והוא סתם תוקע אותנו,וההורים שלי לצערי לא יסכימו לנו להמשיך להיפגש

לא קל...

נשמע שהאפשרויות הן: לחיות לפי התנאים שלהם או להילחם בהם ולקבל את ההשלכות או לוותר על הקשר.
מזכיר לי את רומיאו ויוליה, ושם הסוף לא היה טוב. האינטואיציה שלך בטוח מושכת אותך לתשובה הנכונה עבורך.
מכיוון שאת צעירה ועדיין זקוקה להם רגשית וכלכלית, לא הייתי ממהרת ללכת נגדם. (דעתי האישית)

הסיפור וגילך הצעיר מזכירים לי רק את רומיאו ויוליה

ככה שעצות טובות אין.

חוץ מלנסות לחנך את ההורים להתבגר קצת. אבל במציאות גם אם את לא תעזבי את בית הוריך...
מה הם כבר יכולים לעשות? לנעול אותך בחדר? לנעול עליך חגורת צניעות? לא לתת לך את האוטו ? לנתק לך את הטלפון?
יש כרטיסיות והנחות ויש טוקמן. ויש ללכת לעבוד ולצבור כסף לעצמאות פרטית קטנה. התאהבתם, לא ההורים שלך, ולחנך אותם
כבר עכשיו כשהם עוד צעירים וקולטים קצת, שאלו החיים שלך. והחיים שלך מעצם ההגדרה אומר שזה לא החיים שלהם.

על מה הם רבו? אולי אפשר להכניס מגשרת או ללכת ביחד לאיזו תכנית ריאלטי/ טראש טוק שואו.
אני מקווה שאין כאן עניין של אלימות עבריינית, ושהבחור לא מנצל אותך כדי לחדור כחפרפת למשפחת הפשע של אביך...

עצה אחרונה (גם לא רצינית כמובן) תבדקו שכיוונתם נכון את השעונים ל2015, שלא נתקע בטעות על 1015.

שלום

את לא מוכרחה לספר כל דבר לאבא שלך. אם יצעק עליך, צעקי עליו בחזרה או התרחקי. אם יכה אותך, פני למשטרה או לעירייה. שמרי על זכויותיך.
&nbsp

anesthesi

New member
בני כמה אתם?

מגיע הגיל שצריך לפרוש כנפיים ולעוף מהמעטפת החמה והחונקת של ההורים.

oritta17

New member
בגיל 20 את כבר בוגרת ,אז מה הבעייה ??

יקירה,
גם אני בגילך רציתי להיות עצמאית "לעוף" ,אמרתי להוריי כי ברצוני להשתחרר מלהיות לנטל על משפחתי,
ולכן, ברצוני לגור בדירה עם 2 שותפות .
וכך היה: שכרתי דירה עם 2 שותפות ובמסגרת השותפות התחלקנו בהוצאות, והרגשתי עצמאית לבנות את חיי,
עשיתי צעד זה ,תוך שמירת קשר טלפוני קבוע עם משפחתי, מבלי הצורך לתת דו"ח להורים, על כול צעד ושעל.

תוך כמה ימים מצאתי לי עבודה במשרה מלאה ,(ב-"בזק") , והכול היה נפלא, בהמשך הלכתי ללמוד קורס ערב,ורכשתי מקצוע.)

יקירה,
את כיום בוגרת ,ויכולה לומר להורייך בביטחון מלא, שהחלטת לעבור לדירה עם שותפות, כדי לבנות לך חיים עצמאיים משלך.
(הורייך הרי לא יכולים לכפות עלייך דבר בגיל 20, וכול החלטה היא בידיים שלך, החיים הם שלך ,
הכי חשוב : את היחידה שמחליטה על עתידך.
דעי לך, ברגע שהחשיבה שלך תהיה בכיוון של חיי עצמאות ,וכאשר תביני שבגיל 20 את עצמאית בכדי לבנות את
חייך, אז בעצם כבר לא תהיה יותר בעייה .

יקירה,
מאחלת לך שהיה לך כול טוב,
שתמצאי לך עבודה במהרה, ותפרשי כנפיים לקראת עתיד עצמאי משלך.
והעיקר שיהיה לך בהצלחה.

שמעי

זה לא משנה כרגע מאיזה בית את מגיעה
חילוני או דתי או מסורתי
&nbsp
אם הוריך אומרים לך "אל תצאי עם בחור הזה"
&nbsp
גם אם תיפרדו
&nbsp
ויהיה בחור חדש בחייך
ויש מצב שאולי גם אותו
ההורים שלך לא יואהבו
&nbsp
במילים אחרות
ההורים שלך יכולים להרוס לך את החיים.
&nbsp
אני לא אומרת לך למרוד בהם
כי את חייה איתם וגם לא יודעת איזו דינמיקה של כבוד יש במשפחתך.
&nbsp
את בת 20, אם זה נכון בהודעותייך
אם כבר סיימת צבא או ש.לאומי
&nbsp
הגיע הזמן לצאת למכללה
עדיף עם מעונות
שאם ההורים שלך יממנו לך לימודים
&nbsp
תסעי רחוק לגור במעונות לימוד
וכך גם יעשה הבחור
&nbsp
אהבה זה לא הכל מאמי
את חייבת לבנות קריירה ושיהיה לך מקצוע טוב
שיפרנס אותך
&nbsp
אם זה יצליח ואתם תלמדו באותה מכללה
ותגורו במעונות
תוכלו להיפגש.
&nbsp
אם את לא בראש של ללמוד עכשיו
אז תצאי מהבית ותשכירו דירה ביחד.
&nbsp
וההורים יקבלו אותו בסופו של דבר
גם אם לא
מה שהכי חשוב שהם יקבלו אותך ואת ההחלטה שלך של להיות איתו!
&nbsp
רק שדבר אחד לא הבנתי
הוצאת כסף 500שח עליו
מה איתו?! האם הוא גם מוציא כסף עליך?
&nbsp
את עוד צעירה
תזהרי שהוא לא מנצל אותך ואומר שאוהב
אהבה זו רק מילה
שצריך להוכיח אותה במעשים.
&nbsp
תשימי לב אם גם הוא משקיע כספים בקשר שלכם.
ושזה לא רק את.. חד צדדי..
&nbsp
ואם תגידי אין לו כסף
זה לא מקובל עליי
שילך לעבוד אפילו למלצר.. ואז יוציא על חברה שלו.
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp

תקשיבי להורים !

הוריםיודעיםמה טוב לילדים , קל וחומר שהם מכירים את המשפחה של הבחור. ולמה את היית צריכה לשלם את ה 500 שקלים ? אין לו כסף ?
תחסכו לכום עוגמת נפש ותיפרדו. זה נשמע מכו רומיאו וג'ולייט בגירסת תפוז. לדעתי צריך להיפרד.

נועה0111

New member
צודק

נופר...

אם באמת חשקה נפשך בעלם,
ואיתו את רוצה להקים את ביתך...
&nbsp
אז הכלל אומר ש...'לא שומעים להורים בשידוכים'.
(מצד שני מותר להורים להתנגד אם רואים בעלם מידות (תכונות) לא מתוקנות למשל,
או במקרים קיצוניים - שהוא מהווה סכנה כלשהי לעלמה)

בגיל 20 לרוב אנשים אין פרטיות להפגש

בשביל יחסי מין באופן טבעי. זה תמיד בגן ציבורי או באוטו.
תסיימי את לימודיכם, תמצאו עבודה, תשכירו דירה לבד או עם שותפים, הכל יסתדר עם הגיל.

למעלה