בעיה בהתקנת VS 2015

saar85

New member
בעיה בהתקנת VS 2015

שלום חברים. כבר כמה ימים שאני מנסה להתקין את Visual Studio 2015 Community. אני משתמש בגירסה חינמית שהורדתי מהאתר של מיקרוסופט.
ההתקנה נתקעת באמצע. בלי שום הודעה, פשוט לא מתקדמת, חיכיתי לילה שלם והיא פשוט לא מתקדמת, כשמנסים לבטל את ההתקנה, או לעשות Uninstall להתקנה זה גם נתקע. שיטטתי קצת ברשת וראיתי נוספים שנתקלו בבעיה, לא ראיתי שום פיתרון. מישהו מכיר פתרון לזה?

hookedatwalla

New member
מהיכורתי הרבה עם מיקרוסופט

יש להם לוג בספרית התקנות, אם ההתקנה עפה, אז לטובתם אני מקווה שהספיקו להדפיס את השגיאה, בנוסף יש דבר כזה שנקרא גוגל, חפש את הסינטקס המילולי שתואם לבעיה של, למשל "VS2015 community installation failure".

עצה נוספת, יש להם גם פורום בMSDN מיוחד לDEPLOYMENT של ההתקנות שלהם, במידה ואתה לא מצליח אחרי קריאת הלוגים בדיקה בEVENT VIEWER וחיפוש בגוגל - תבדוק שם. אפשר להריץ את ההתקנה גם מהCOMMAND LINE עם פרמטרים נוספים... יכול להיות שיש להם משהו אינפורמטיבי שם - בקהילה יענו לך

ומהיכרותי העוד יותר רבה עם מיקרוסופט,

עזוב אותך. תתקין Brackets. עורך מדהים, חינמי, מהיר ביותר, ועם המון פלאגינים לכל דבר שתחשוב עליו. קבל ממני רשימת פלאגינים מומלצים. ואם לא ממני, אז לפחות מג'ון פאפא:
http://www.johnpapa.net/my-recommended-brackets-extensions/
&nbsp
חברים, זה לא שהזיזו לכם את הגבינה, אלא שהגבינה שלכם עמדה יותר מדי שנים במקום, והתחילה להסריח. הגיע הזמן לפתוח ת'עיניים.
&nbsp

nocgod

New member
מה הקשר או ההשוואה בכלל?

עם כל הכבוד אתה משווה כתבן לIDE. זה כמו להשוות בימבה של ילדים לרולסרויס לא קיים קשר ואי אפשר להשוות בכלל.
גם היעוד של 2 הכלים קצת שונה, כאשר bracket לוקחת יותר דגש לכיוון פיתוח ועיצוב הweb וVS הוא multiparadigm.

לא מבין בכלל מה סרח?
יצא לי לעבוד עם לפחות 6 IDEים שונים בעבודה שלי, ב3 מערכות הפעלה שונות ובלא פחות מ4 שפות פיתוח. אני אומר בלב שלם לא קיים IDE שנושק לציפורניים של VS בבגרות, בשלות ואינטגרציה עם הכלים הנדרשים בפיתוח. זה שהייתו לבחור שגיאה, לך תדע בכלל השגיאה הייתה בגלל ב state של ה OS, איך זה אומר משהו על הVS?

עניין של טעם אישי.

(לגבי ההשוואה ל code, sublime , ואכן שניהם מוצרים נחמדים)
ממש התאהבתי ב brackets, זה פשוט תענוג.
&nbsp
לגבי VS, הויכוח ישן וכבר שטחתי את טענותי הרבה פעמים פה, ולא בא לי לעייף אתכם שוב. בקצרה, אני לא חושב שהאדיטור שלך (קרא לו IDE או כל דבר אחר) צריך לשלוט על הפרויקט. ואף אחד לא צריך להכריח אותי לעבור לאדיטור אחר כל שנה, רק כי בא לו למכור לי את אותו מוצר שוב ושוב. ואם אני לא משדרג את האדיטור, אני לא יכול להשתמש בפיצ'רים חדשים של התוכנה. זה מגוחך. ואנחנו אוכלים את החרא הזה הרבה מדי שנים. והנה באים מוצרים חדשים ומוכיחים שאפשר אחרת. בשבילי זו חגיגה.

וכנראה שלא רק אני חושב ככה.

אפילו מיקרוסופט השתכנעה. וההוכחה היא vs code.

nocgod

New member
VS code הוא ללא ספק הוכחה, רק לא למה שאתה טוען

הוא הוכחה לזה שלמיקרוסופט אין רצון לפתח VS עבור לינוקס או מאק
הם מעדיפים לזרוק לך עצם בצורת editor מסורס למערכות האלה, שיתן לך פיתרון לפיתוח ASP.net5 אבל לא מעבר לזה.

אתה לא אוהב שישלטו לך בפרוייקט ולכן במקום קובץ project.json של VS אתה תתחיל להתמסד עם כל מיני כלים שמתחלפים כל יומיים כדי לנהל את הפרוייקט שלך והתלויות שלו, ממש ללכת עם האופנה

hookedatwalla

New member
על מה אתה מדבר ?

אח שלי אני מדבר איתך C# SERVER SIDE APPLICATON
אני צריך חלונות של MODULES, MEMORY, IMMEDIATE ואפשרויות דיבאג מתקדמות.
אנחנו בכיוונים שונים לגמרי. וגם זה רק פרומיל ממה שVS מציע. מהכירותי עם כל העורכי חינם האלה -> ברגע שהם צצים כמו פטריות בגשם, הקהילה נוטשת ועוברת לדבר הבא, ואז אתה צריך לעבור גם לדבר הבא - כי רק אותו ממשיכים לתחזק.. וחוזר חלילה.

saar85

New member
האמת שאיכשהו בסוף הצלחתי לסדר את זה

עשיתי מין repair להתקנה וזה הסתדר.

למעלה