בעיה בהתקנת Cubase SX 3

• פותח הנושא qmr
  • פורסם בתאריך

qmr

New member
בעיה בהתקנת Cubase SX 3

בעת ההתקנה, האפליקציה נתקעת והדרך היחידה שבה אני יכול להפטר מהמצב הזה, זה על ידי ALT+CTRL+DEL....... צירפתי צילום מסך.. תודה לכל מי שיעזור! (אגב, הנה המפרט של המחשב שלי: Windows XP SP2 Pentium 4 -2.8 GHZ 512 MB RAM 70 GB HARD DRIVE) תודה רבה רבה.!!!!

kundara

New member
מוזר,

חלילית צריכים לתת לך תמיכה, נסה להתקשר אליהם. אלא אם כן מישהו כאן ימצא לך הסבר

qmr

New member
חח בוא נגיד

שאם אני אתקשר ל"חלילית" היבואן הרשמי של STIENBERG כל מה שאני זה חלילית בתחת AKA הורדתי את זה מהאינטרנט """"""", יש לך משהו אחר להציע לי..?

HeavenlyB

New member
זה כל כך משעשע

לראות אנשים שמבקשים עזרה בתקלות שקורות להם כשהם משתמשים בתוכנות פרוצות. "סלח לי, פרצתי פה לאיזה אוטו ומשום מה הוא לא מניע, אתה יכול לעזור לי?"

qmr

New member
חח אני מתערב איתך

שגם אם היתי קונה את התכנה המקורית זה היה קורה.... וחלילית לא היו עזרים בכלום.. מה הם היו באים למחשב שלי ומתקנים אותו..? מסיפים לי זיכרון..? חח

HeavenlyB

New member
כן. לחלילית יש שירות מצויין!

היית מביא להם את המחשב והם היו מתקינים לך את התוכנה כמו שצריך. אני עובד מולם כבר המון שנים ואין לי שום תלונה לגבי השירות. כל פעם שהייתה לי בעיה, יכולתי לבוא עם המחשב והם היו תופרים לי אותה, אלא אם היו יכולים לפתור דרך הטלפון או לפחות לתת לי תשובה לגבי הבעיה. זאת אחת הסיבות לקנות מקורי - תמיכה.

HeavenlyB

New member
התוכנה באמת טובה.

התמיכה שצריך בד"כ היא לגבי תאימות ועבודה מול מכשירים ותוכנות אחרות. או בעיות של מערכת הפעלה, חומרה והגדרות. התקלה שלך, נשמעת לי כמו קובץ התקנה פגום.

pcp1

New member
תוכנה מעולה

עובדת אצלי בסדר גמור יש לי גם תSX2 וגם SX3 ולא עושות בעיות צריך רק מקורי

bigm4

New member
תנסה להוריד של H2O

הם כתוכנה פרוצה מעולים...

למעלה