בעיה בהתקנת ה framework...

SpecialNight

New member
בעיה בהתקנת ה framework...

אממ הורדתי את הפריימוורק וכאשר אני בא להתקין הוא מקפיץ לי הודעה...צירפתי תמונה. לאחר שאני מתקין רק את האפשרות ההיא אז לאחר שאני בא להתקין שוב את זה והפעם עם היכולת של כתיבת קבצים + דוגמאות הוא מקפית לי הודעה שחלה בעיה במתקין של windows וההתקנה תסגר. ולמרות כל אלה אחרי שאני התקנתי בפעם הקודמת רק את האפשרות הראשונה ואני בא להפעיל איזה קובץ exe שנבנה ב c# אז הוא גם מקפיץ לי שגיאה... אני יצרף תמונות בשרשורים הבאים לשם המחשה.

SpecialNight

New member
ותמונה אחרונה

וזו כמובן התמונה שלא נותנת לי להתקין את ה framework בפעם השניה כשאני לוחץ על קובץ ההתקנה...

yuval k

New member
דו"ח ביניים

לא הצלחנו לפתור את התקלה. כנראה שהיתה איזושהי בעיה (כמו שאפשר לגלות מאחד התצלמ"ים) עם ה-Windows Installer service, ולכן הוא לא הסכים להיכנס להתקנה. אחרי ריסט, הוא התקין, אבל אי אפשר לקמפל, להריץ תוכנות וכו'.

tberger

New member
האם ניסית להתקין את

ה FRAMEWORK? לא את ה SDK אלא ה FRAMEWORK עצמו (23MB)? אם לא תצליח להתקין אותו נראה כי אין ברירה אלא לפרמט מחדש שזוהי האפשרות הטובה יותר. או להריץ התקנה ולבחור REPAIR (לעיתים עוזר) או להתקין מחדש במחיצת WINNT חדשה ואז למחוק ידנית מה שלא צריך.

ארזירון

New member
נראה לי

שלפי התמונות כל הנסיונות זה התקנה של ה-sdk ולא של ה-framework.... לא פלא שהוא צועק על זה שחסר לו mscoree, או שאי אפשר להתקין sdk....

tberger

New member
בדיוק

ה MSCOREE הוא הקובץ הראשי של ה FRAMEWORK זהו למעשה ה CLR.

yuval k

New member
הוא אמר שהוא ניסה להתקין את ה-fwk..

בכל אופן, אולי כדאי לנסות שוב.

gilad g

New member
איזו גירסה אתה מנסה להתקין../images/Emo35.gif

את הגרסה הענקית של ה-100 ומשהו מ"ב, או את הקטן של ה-26 מ"ב? אגב - לגדול קוראים SDK, לקטן קוראים Redistributable, או בקיצור - edist.

SpecialNight

New member
עדכון קטן ../images/Emo13.gif

הורדתי את ה 23.1mb ועכשיו אני יכול לקרוא קבצים. התקנתי את של ה 100 ומשהו מגה אחרי זה וזה הותקן חלק חלק ובהצלחה אבל..אם אני רושם csc bla.cs זה חסר משמעות... ** גלעד אתה זוכר שהיה לי תבעיה הזו קודם...אולי אני שוב צריך את הקובץ ההוא.

gilad g

New member
מעניין..

אין לך את csc.exe
תעשה חיפוש במחשב שלך. תנסה אולי להריץ דפי ASPX שכתובים ב-#C - אם זה עובד הקומפיילר מותקן, רק צריך למצוא אותו

SpecialNight

New member
אממממ

הקובץ csc.exe אכן נמצא במחשב אך בכל זאת אינני מצליח להדר שום קובץ. לגבי ה ASPX אני לא חושב שזו הבעיה...כלומר זה בטוח יעבוד ב 100 אחוז. כי אין סיבה שזה לא יעבוד אם אני מצליח לפתוח קבצי exe שנבנו ב #c. אני פשוט לא מצליח להדר ואני לא מבין למהההה אוף.זה ממש מבעס...אני חייב את זה.

tberger

New member
DOS או דומה

טוב אז כנראה האנשים שעובדים היום בעיקר עם WINDOWS לא יודעים פקודות פשוטות של DOS שקיימות בעצם גם היום ברקע של WINDOWS. איך המחשב יידע היכן התוכנית שאתה רוצה להריץ ה CSC? אז יש מאפיין מערכת שנקרא PATH או בעברית שרשרת חיפוש. כשאתה במסך DOS או יותר נכון CMD שזוהי אמולציה של DOS תרשום PATH ותראה היכן המחשב מחפש תוכניות. שרשרת החיפוש היא ספרייה נוכחית ואחרי כן בספריות לפי ה PATH. מה שאתה צריך אם כן הוא PATH שיפנה אותך לספרייה בה נמצא CSC ושאר התוכנות של NET. בדרך כלל המקום הוא:
C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v1.1.4322​
יש מספר אפשרויות לעשות זאת: 1. כשאתה פותח מסך DOS לרשום =PATH ואת המקום 2. להוסיף למשתנה המערכת PATH בלוח בקרה- מערכת. 3. לעשות לינק לפתיחת DOS מיוחד ל NET. עם PATH מתאים הדרך בה עובד VS וכך גם אני עשיתי אצלי היא האחרונה. איך עושים זאת? עושים לינק חדש (SHORTCUT) עם השורה הבאה ב TARGET
%SystemRoot%\system32\cmd.exe /kpath.bat​
ויוצרים קובץ BAT באותו מקום עם =PATH לשם הספרייה מקווה שתצליח.

SpecialNight

New member
ענק!!!!!!!!!!

פעלתי לפי הדרך הראשונה וזה הצליח!
יום אחד אהיה מומחה לשגיאות ב .Net

yuval k

New member
ועוד עוגייה ../images/Emo13.gif

כיצד נשנה את ערך ברירת-המחדל של משתנה המערכת path באופן קבוע
לחצן ימני על My Computer
Properties. בחלון שנפתח, עוברים לטאב Advanced. יש שם כפתור בשם "Environment Variables", ושם מגדירים את ה-path
[נכתב לפי מע' ההפעלה Windows2000 - אמור להיות דומה תחת WindowsXP]

gilad g

New member
בכל זאת

תנסה להריץ קבצי ASPX. אם זה יעבוד, יש לך קומפיילר. פשוט צריך למצוא אותו

למעלה