בעיה בהעתק הדבק

zvinisim

New member
בעיה בהעתק הדבק

יש לי 2 בעיות 1. אני כותב טבלטות באופן אופיס ואר כך אני רוצה להעביר אותם למסמך כיתוב , אני לא מצליח לעשות זאת. כאשר עבדתי אם MS לא היתה בעיה בלקחת טבלה ולהעבירה לוורד ואחרי העברה יכולתי לשנות את הנתונים בטבלה. יעצתם לי מלפני שבועים דרך שאלה אחרת את הבעיה ואמרתם לי לעשות הדבקה מיוחדת. ניסיתי ולא הצלחתי בכל מצב להביא את הטבלה בצורה הנכונה. כאשר עושים הדבקה הכיתוב מופיע משמאל לימין ולא מימין לשמאל. אני חייב לפתור את הבעיה הזות היא מציקה לי מאוד. 2.כאשר אני כותב סימנים מיוחדים כגון נקודתיים או מרכאות. הם לא מופיעים לי אחרי הכיתוב אלא בצד ימין של הכיתוב. איך אני פותר את הבעיה- הבעיה בינתיים רק כאשר אני כותב בתוך תוכנת מסד נתונים. אני משתמש באופן אופיס בעברית גירסא 2.3.1 החדשה

אולי צריך לשנות הגדרה של כיוון פסקה

האם בנית את הטבלה קודם ב-WORD ? אולי צרף דוגמה של הטבלה שלך . לגבי השאלה השנייה, נראה לי שזאת בעייה של הגדרת כיוון פסקה (אולי גם אותה בעייה בשאלה הראשונה).

zvinisim

New member
תשובה להעתק הדבק

אני עובד בזמן האחרון רק עם אופן אופיסומשתדך לעבוד רק איתו אני מצרף 2 קבצי תמונה לפני ואחרי בכדי שיוכלו להבין את כוונתי

דיווחתי על הבעייה , בינתיים

יש לי הצעה לטיפול זמני בנושא. ניתן להשתמש ב-הדבקה מיוחדת, בגרסה 3 תבחר : BITMAP הדבקה מתאימה למקור ,אבל זה תמונה. HTML ,יש שינוי במראה הטבלה, אבל סדר העמודות נשמר. מחכים לתשובה נוספת

ayaniger

New member
החלפת עמודות

אני דיווחתי על הבעייה הזאת בעבר ב: http://www.openoffice.org/issues/show_bug.cgi?id=77853 זה ברשימת הבאגים שלנו, ואנו מקווים שנוכל לטפל בו בעתיד הלא רחוק.

zvinisim

New member
זהו! לאחר יגיעה בתוכנה יש לי תשובות

אז ככה אם עושים בתוכנת CALC טבלה ורוצים להעבירה לתוכנת כתיבה (מקביל לוורד) עושים את הפעולות הבאות: 1. עושים את הטבלה כפי שאנו רוצים בתוכנה CALC . 2. עושים העתק הדבק כרגיל (לא הדבקה מיוחדה) 3. בתוכנת הכתיבה אנו מקבלים תמונת טבלה אז על התמונה שקיבלנו אנו לוחצים דבל קליק עם העכבר. 4. ברגע שעשינו דבל קליק אנו מקבלים טבלת אקסל קטנה עם כל הנתנים שלנו. 5. מגיעם עם הסמן לאזור האפור ליד גיליון מס'1 ולוחצים קליק ימני בעכבר 6.בוחרים בתפריט "כוון הדף מימין לשמאל" 7. זהו ברגע זה תוכלו לעצב את הטבלה ולהכניס נתונים נוספים ללא בעיה (כולל הגדלה והקטנה) 8. לאחר סיום הכנסת הנתונים הולכים עם סמן העכבר לכל מקום ריק בדף ולוחצים קליק שמאלי, ברגע זה טבלת אקסל שלכם תיסגר ויש לכם טבלה כתמונ תוכלו למקם אותה בכל מקום בדף. לשאלתי השניה איך ניתן לפתור את בעיית המרכאות או הנקודותיים שיותאם לצד ימין. אז ככה : כאשר אתם פותחים את ה-CALC לכו לנקודה האפורה שנמצאת מעל שורה 1 ומימין לאות A וכל המשבצות יושחרו לכם. עכשיו לכו ללפיסקה מימין לשמאל ולחצו עליו ואח"כ לכו להפחתת כניסה פיסקה מימין ולחצו גם כן עלין . ברגע שנעשה את שני הפעולות האלו נפתרה הבעיה. אבל אם משהוא יגיד איך ניתן לשנות את בררת המחדל של אופן אופיס נוכל לעשות את זה קבוע (אני ניסתי לשחק בתוכנה ולא הצלחתי)

ayaniger

New member
תיקון להחלפת עמודות

הבעייה של החלפת עמודות תוקנה, והתיקון ייכלל בגירסה העברית הבאה.

פתרון ידידותי יותר

תודה על ההסבר הארוך להעתקת טבלה. טוב לדעת שמצאו פתרון , ומחכים לגרסה העברית עם התיקון שיאפשר העתקה פשוטה .

ayaniger

New member
ברירת מחדל ימין-שמאל

אפשר לקבוע שברירת המחדל של כיוון הטכסט יהיה "ימין לשמאל", כדי שמרכאות, וכו' יהיו במקום הנכון. תלך ל: Tools/Option/Language Settings/Languages/Locale Setting (אין לי גירסה עברית לפני כרגע, אז סליחה שאני כותב באנגלית.) ותוודא שזה נקבע כ"עברית". כך צריך להיות בגירסאות העבריות, אבל אולי זה השתנה בהתקנה שלך.

zvinissim

New member
יש בעיה בשינוי ההגדרות בררת מחדל

אני מנסה לשנות את ההגדרות בררת המחדל של התפריטים ואנני מצליח אני רוצה לסדר דךף בצורה מסוויימת או הגדרות של עימוד,גבולות וכו' ואני לא מצליח לשומרם שכך שהתוכנה תפתח לי באותם הגדרות שאני מבקש שהיו כבררת מחדל. אולי יש פיתרון לנושא? ניסיתי את ההאפשרות שכתבת ואני מכיר אותה אבל עדיין זה לא מספק בחינת שינוי הגדרות

למעלה