בעיה בהעלאת photoshop 6 !!!!!!!!!!!

guy_lybo

New member
בעיה בהעלאת photoshop 6 !!!!!!!!!!!

יש לי תוכנת PHOTOSHOP 6 מקורית ומחשב IMAC , בעת הפעלת התוכנה מופיעה רק הכותרת למעלה של ה - PHOTOSHOP והתוכנה לא ממשיכה לעלות וכן המחשב ניתקע. ( תוכנת ה- IMEGE READY שבאה יחד עם ה- PHOTOSHOP כן עולה כמו שצריך ). מה עלי לעשות??????????????????

yossi_maoz

New member
הצעות לפתרון

-להתקין את גרסת ה-ME שכן תרוץ על המערכת (מומלץ) -להתקין מחדש את הסיסטם ולהתקין את ה-LANGUAGE KIT העברי של APPLE (לא של ידע) -אם אתה עובד בסיסטם 9.21 או יותר ומותקן לך לוח הבקרה של SCRIPT2GO כוון אותו למצב HEBREW MINIMUM, התחל מחדש את המחשב והזנק את התוכנה. הסברים: פוטושופ 6.0(בגרסה האמריקאית) נועדה להרצה במערכת הפעלה מקורית של אפל, בארץ מערכת ההפעלה שמשווקת עברה שינוי כתוצאה מהתמיכה העיברית של ידע, ובמקרים מסוימים תוכנות מסוימות לא יעבדו. אם הזנקת את התוכנה והמחשב "קופא", תוכל לצאת מתהליך אתחול התוכנה בעזרת FORCE QUIT (לחיצה על מקשי OPTION+SHIFT+COMMAND) ואישור.

guy_lybo

New member
הבהרות?????????????

אני די חדש בתחום ה-imac ולכן אודה לך מאד אם תוכל להסביר לי בקצרה מזה גרסת ה-ME ואיפה אני משיג אותה ??????? כמו כן איפה אני יכול להשיג את ה- LANGUAGE KIT העברי של APPLE ?????? תודה מראש

yossi_maoz

New member
ME

היא גרסת ה-MIDDLE EAST כלומר גרסה שנועדה להיות מותקנת על מערכות עיבריות וכוללת תמיכה מובנית בעיברית וערבית (כתיבה מימין לשמאל, ממשק) את הגרסה הזו מקבל מי שרוכש בארץ את חבילת הפוטושופ בנוסף לגרסה האמריקאית שמגיעה באותה חבילה. -ה-LANGUAGE KIT העיברי הוא חלק מדיסק ההתקנה של ה-SYSTEM בזמן התקנת ה-SYSTEM יש אפשרות לבצע CUSTOM INSTALL ולבחור ב-HEBREW LANGUAGE KIT

למעלה