בעיה בהעלאת שירים

geeker

New member
בעיה בהעלאת שירים

כשאני מנסה לעלות שירי MP3 מדיסקים לאייפוד, ITUNES מוריד לי אותם למחשב אבל לא למכשיר עצמו. למה? אגב, רק כרגע קבלתי את המכשיר (דור 3) מתיקון ושוב פעם אני נתקל בבעיות. גם לכם יש בעיות תצוגה בדור השלישי? כאילו הכתב נמרח ונתקע?

בנוגע להעלאת שירים

אם אתה מעלה אותם לאי טונז מדיסק של אם פי 3, אתה צריך להשאיר את הדיסק בכונן עד שתעלה את השירים לאי פוד. האי טונז רק יוצר את הקשרים ואם אתה מסלק את הדיסק, נעלמים לו השירים ואין לו מה להעלות... לחלופין אתה יכול להעתיק את כל הקבצים לספרייה במחשב, ומשם לייבא אותם לאי טונז, ומשם לפוד. בהצלחה

לא נכון

אם הוא השתמש באיטונז כדי להמיר את השירים לmp3 אז לא צריך להשאיר את הדיסק בכונן כשהאיפוד מסתנכרן, פשוט מאוד בפעם הבאה שהאיפוד יחובר ויסונכרן השירים החדשים שהומרו מהדיסק יעלו גם לאיפוד לעניין המריחה, אם הוא חזר מידע מתיקון אז תדרוש מהם הסבר, נשמע כמו תקלה רצינית.

הוא לא שאל לגבי המרת שירים מדיסקים

אלא לגבי יבוא שירים שהם כבר בפרומט אם פי 3 על דיסקים במקרה כזה דוקא כן צריך להשאיר את הדיסק בכונן או להעתיק את תכולתו למקום אחר במחשב

xslf

New member
לחלופין, אפשר להגדיר ל-iTunes

להעתיק את השירים לספריית המוזיקה במחשב, ואז ההעתקה תתבצע אוטומטית בזמן הייבוא.

LinkTree

New member
זה מה שהוא אמור לעשות

ה ITUNES מעביר אותם למחשב ביבוא (אגב אפשר לומר לו לא להעתיק את השירים לספריה שלו ואז בסינכרון הבא הוא יעביר אותם ל IPOD נורא פשוט ונוח. - בגדול ברירה המחדל אומרת שב IPOD יהיו את אותם שירים בדיוק שיש על המחשב - או יותר נכון על המחשב ב ITUNES.

geeker

New member
איך אני עושה את זה?

איך אני מבקש מה-ITUNES פשוט להעתיק את השרים מהדיסק (לא משנה אם זה דיסק רגילאו אמ.פי3) אוטומטית למכשיר מבלי להתעיק אותם קודם למחשב? אלפי תודות

LinkTree

New member
נראה לי שאתה לא יכול

אבל תעתיק קודם למחשב ואחר כך תעביר לסנכרון ידני תעביר ל IPOD ידנית (בגרירה) ואז תמחק אותם מהמחשב

xslf

New member
למה אי אפשר? אפשר וחצי

לפחות באייטונס שלי (על מקינטוש, אני מניחה שיש הגדרה דומה גם בגירסת החלונות), בהעדפות, תחת Advanced, ישנה אפשרות Copy files to iTunes music folder when adding to library. תסמן את האפשרות הזו, והקבצים יועתקו אוטומטית ברגע שאתה מוסיף אותם לספרייה.

LinkTree

New member
אפשר וחצי אבל אמרת מה שאני אמרתי

השאלה היתה האם אפשר להניס דיסק למחשב ולהעתיק אותו ישירות ל IPOD. כאשר אני אומר שהוא יועתק קודם למחשב הכוונה לספרית המוסיקה של ה ITUNES - כן היא יושבת על המחשב. רק אחרכך ל IPOD. ככה שאמרת פחות או יותר מה שאני אמרתי.

TESS

New member
אז אם הוספתי דיסק אודיו רגיל

לאייטונז וזה כבר עבר לאייפוד זה עדיין יושב לי על המחשב? ואם אני מוחקת את האלבום מהספרייה של האייטונז זה לא ימחק לי אותם מהאייפוד כשאני אחבר אותו שוב?

למעלה