בעיה בהנקה

dana1000

New member
בעיה בהנקה

אסתר שלום, בימים האחרונים יש לנו תופעה חדשה בהנקה: מאיקי (בן חודשיים) יונק כשתי דקות ומתחיל לבכות ואז אני מכניסה לו פשוט את הפיטמה לפה והא יונק עוד קצת ושוב בוכה, כך כמה פעמים עד שהוא לא מוכן יותר לינוק וממשיך לבכות וזה די ברור שהוא עדיין רעב, אני גם מרגישה לפי הגודש שיש לי בשד בימים אלו שהוא יונק פחות. ניסיתי בזמן הבכי להרים אותו לגרפס בין לבין קפיצה על הכדור ואפילו הנקה על הכדור תוך קפיצות קלות מאוד (מכל הדברים זה עבד הכי טוב). היום אחרי המון שעות שהוא בקושי אכל וכשאכל זה היה הסנריו נתתי לו בקבוק שאוב הוא אכל אותו ברעבתנות וכשהוא נגמר (60 סיסי) הוא עוד ינק ממני (אחרי בכי כשנגמר הבקבוק). מה זה יכול להיות? מה לעשות? זה לא נראה לי כמו כאבי הבטן הרגילים שלו, כי זה כמעט בכל הנקה (חוץ מהנקות הלילה למזלי והאחרונה לפני הלילה) וגם כי הוא לא מותח רגליים כמו בכאבי הבטן. היום בנוסף הוא סרב לינוק משד ימין וינק רק משמאל ונאלצתי לשאוב מימין בגלל הגודש. דרך אגב כשיש מלאות אז החלב יוצא לי ממש בזרם (אפילו כמה זרמים. מה קורה, מה עושים? תודה, דנה

It could be a pitria

Sometimes pitria causes pain on the baby´s tongue and while he feeds, it hurts. Or it just may be a greps......so stop and let her burp and then try again. when your breast is overfull, you will get stronger flows when pumping, but it is not a good idea to let the breast get so full because that gives a message to your body to produce less milk. If this continues,l then I would suggest that you see a yoetset hanaka IBCLC to check if there is something to change in your technique.​

למעלה