בעיה בהנקה

בעיה בהנקה ../images/Emo4.gif

יובלי שלי בן חודש וחצי לאורך כל הדרך היו בעיות למיניהן בהנקה, כאבים וכיו'ב שהצלחנו להתגבר עליהן ויצא ש90 אחוז הנקתי אותו. בביקורינו האחרון בטיפת חלב אחרי שבועיים מפעם קודמת הוא לא עלה יפה במשקל. הנקתי אותו כרגיל אחת לשלוש שעות וגם הייתי שומעת אותו בולע כך שהכל נראה בסדר האחות אמרה לתת תוספת - בין אם תל"מ ובין עם תוספת של חלב שאוב אחרי כל הנקה. מעצם הרעיון לשאוב אחרי כל הנקה נרתעתי כי ידעתי שזה יתיש אותי והתחלתי לתת מטרנה. היום, יובל נראה לי התרגל לבקבוק ואוכל כבר יותר תל"מ..הוא מתעצבן ובוכה כשהוא יונק מהציצי, ואני כלל לא יןדעת כמה הוא שותה.מה אפשר לעשות? יכול להיות שאין לי כבר מספיק חלב? אף פעם לא היתה לי גם זרימה ממשית של חלב ממש צריך לחלוב את הציצי שלי בשביל שיצא - כך גם בשאיבה..אני ממש מיואשת ועושה לי רע לחשוב שהוא ניזון לרוב ממטרנה..הצילו..

סיפור דומה

כשאני קוראת את מה שכתבת אני רואה שהסיפור שלי קורה גם לאחרות. היה לי בדיוק!!! אותו הדבר. לצערי, נבהלתי שלא עלה במשקל, התחלתי מטרנה וכיום עידו (בן ארבעה וחצי חודשים ) אינו יונק כלל. עד גיל חודש וחצי ינק מלא, אח"כ הסכים עוד חודשיים לינוק כשתי דקות לפני כל בקבוק ועכשיו- כלום, רק בקבוק. אני שואבת לו עוד 20 CC ביום לבקבוק (אין לי יותר חלב, הוא נגמר כשהילד הסיק לינוק). בקיצור, את לא היחידה בסיפור הזה ומעניין אם ניתן היה לעשות משהו אחרת, אולי לא להבהל מהאחיות בטיפת חלב? אני ממש מבינה אותך,נורא קשה לי עם זה שפספסתי את ההנקה, אך לך אולי עדיין יש תקוה... בהצלחה.

תודה על העידוד אני בדיוק

חושבת לעצמי שאולי היתה זו "קפיצת גדילה" במינוח המקצועי בדיוק השלב שאסור היה לי לתת מטרנה כדי שהגוף באופן טבעי ייצר יותר חלב בכמויות הדרושות, תופעה שקורית בגיל 6 שבועות 3 חודשים וכיו"ב..ורק עתה אני מודעת לעניין אנסה להמשיך להתעקש להניק, אבל אני מקווה שיהיה שיתוף פעולה מצידו.

yanabek

New member
אולי זה יעזור

יש לי שאלה עליך, את שותה מספיק? את יודעת שאמה מניקה צריכה לשתית כוס מים בזנן ההנקה וכוס לפחות בין ההנקות, וגם אוכל - צריך לאכול טוב לא לשבת בדיאטה ולא לחשוב על קילוגרמים שאת רוצה להריד אחרי לידה. לפי ניסיון אישי -כשאני בעבודה ואין לי זמן לארוכות מסודרות וגם לא לנישנושים יוצא לי 50-70CC בשאיבה - וכש אני בבית- 80-110, מקווה שזה יעזור.

אולי בעניין השתייה יש מקום

לשיפור אבל לאכול אני אוכלת מסודר, והנה אני מנסה לשאוב שוב ויוצא רק 20 אני ממש מיואשת..ועצובה.

למעלה