בעיה בהכנת סרט SVCD

dromi3

New member
בעיה בהכנת סרט SVCD

אני עובד עם המדריך הזה: המרה ל-S\VCD בלבד (ללא הצמדת כתובית) של Ncoder אצלי על המחשב הכל עובד פיקס לא מזמן כתבתי הודעה שהלכתי לחבר שלי ועשיתי את זה שם ויצא שהתמונה במקום להיות במרכז עם שוליים שחורים מעל ומתחת (וסימנתי FULL SCREEN KEEP ASPECT RATIO) היא נמצאת בתחתית המסך עם רק שוליים למעלה עכשיו זה גם אצל בן דוד שלי,אותה בעיה אז אני מתחיל לחשוב שהבעיה בהגדרה כלשהיא קבועה שצריך לשנות התמונה מצורפת תודה

דרך אחת לתקן...

תכנס ל Clip frame לשונית Arange setting Center (custom size ותשנה את המספרים עד שיצליח לך ראה תמונה (וחשוב - תשתמש בסרט המקורי)

אפשרות נוספת..

בתוכנה VirtualDub תיכנס ל Video Fillter Add resize (או פילטר אחר שרשום לך במדריך-להוספת "שוליים שחורים") תאשר בחלון ה Filters תלחץ על הפילטר שהוספת ובצד הימני תלחץ על cropping ןתשנה את המספרים(בX וב Y ) בהתאם עד שיעלמו לך השוליים שראיתי בתמונה ששלחת

ועוד משהו קטנטן..(עוד תמונה)

תוזיז את הכפתור שסימנתי בתמונה בכדי שתדע מה אתה מקצץ מהסרט

dromi3

New member
תודה רבה על העזרה אבל זה לא יעזור

אתה מבין אצלי הכל בסדר לא שיניתי שום דבר (אולי בהתחלה שזה לפני הרבה זמן ואני לא זוכר) ואני עושה אותו דבר אצל חבר שלי ובן דוד שלי ואצלם זה משתנה מה גם שהבעיה לא בוירטואל,נדמה לי כי אחרי שאני שם את הפיטרים של RESIZE וTEXT SUB אני בודק והכל בסדר הבעיה היא הTMPGENC בתצוגה המקדימה ובתוצאה

dromi3

New member
כמו שאמרתי זה אצל חבר

אז אני לא יכול לבדוק אצלי אל תיעלב, תודה על העזרה, באמת אבל אני סבור שהבעיה לא בוירטואל אלא בTMPGENC (בכל אופן, שניהם, הבן דוד שלי וחבר שלי לא מחוברים כרגע)

dromi3

New member
אז... אולי מישהו מכיר את הבעיה?

Ncoder

New member
הציעו לך כבר לבדוק ...

את ההגדרות ב-TMPGEnc, הבנתי שעדיין לא ניסית זאת אז כדי שתנסה. בגדול ההגדרות צריכות להיות קבועות כל עוד אתה משתמש ב-Wizzard . שווה בכל זאת לבדוק שוב ב-VirtualDub, ייתכן שהגדרות ה-Resize לא טובות למרות שבתצוגה המקדימה זה נראה בסדר, עדיף לבדוק את הנתונים עצמם .

dromi3

New member
אממ

איפה הציעו לי לבדוק את ההגדרות בTMPGENC ואיזה הגדרות לבדוק? למרות שכבר השוויתי אצלי לבין של הבן דוד וזה אותו דבר והגדרות הRESIZE אני עושה בדיוק כמו שכתוב במדריך

תשמע...

בתמונות שצירפתי(בתוכנה וירטואל) תשנה את המספרים ותראה מה קורה ? מי יודע, אולי זה יצליח

למעלה