בעיה בגישה לאקסס

kernel32

New member
בעיה בגישה לאקסס

שלום, אני מנסה ליצור גישה למסד נתונים שלי באקסס מ VB על ידי ADO (בין אם זה בקוד ובין אם זה על ידי אובייקט ADODC. הבעיה היא, שעל התחנות בחברה מותקנת מערכת אקסס ויש הגדרות של סיסמא. זה לא בדיוק סיסמא למסד עצמו אלא לאקסס. א.איך ניגשים למסד? ב. אם כן היתה סיסמא למסד עצמו, איך ניגשים אז? תודה, קרנל.

tberger

New member
אין בעיה

א. לא פרטת את הקונפיגורציה: איזו רשת, היכן ה ACCESS, היכן ה MDB וכד,. בכל מקרה אם צריך PERMISSION אז כמובן צריך לתת. למסד נתונים של ACCESS חייבים לתת גם הרשאת כתיבה אם לא אז לא עובד. ב. רצ"ב CONNECTION STRING לדוגמא: Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Password="";Data Source=C:\tamir\My Documents\test.mdb;Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Database Password=tamir11

kernel32

New member
קודם כל תודה.

בקשר ל - ב´: אני משתמש ב ODBC ואני נותן שם דטה בייס ושם DSN, אז איך אני משלב את מה שכתבת עם זה? א: רשת NT ACCESS 97 הקובץ נמצא בשרת. תודה.

tberger

New member
יותר קל

כשאמרת ADO חשבתי שאתה לא משתמש ב ODBC ן DSN אם משתמשים ב DSN כאשר מגדירים אותו יש לחצן ADVANCED ושם ניתן להכניס את הסיסמא של ה MDB. למקום הימצאות הקובץ אין קשר לכך אלא להרשאות NT. אני לא יודע מה הקונפיגורציה של הרשת אבל אם אתה רואה את הMDB כנראה גם תוכל לפתוח אותו. בכל מקרה הגנת סיסמא ב ACCESS הינה חלשה ביותר וניתן בקלות לפצחה

kernel32

New member
אז ככה,

אני לא משתמש באובייקט ADODC אלא בקוד. ז"א יוצר CONNECTION ו - RECORDSET. גם כשניסיתי עם האוביקט ADODC אז במקום שאמרת הכנסתי את הסיסמא ושם המשתמש וזה לא עזר... איך עושים את זה בקוד? תודה על הסבלנות.

למעלה