בעיה בברקס קדמי.

manor adi

New member
בעיה בברקס קדמי.

שלום , יש לחבר שלי בעיה עם הברקס הקדמי מסוג AVID JOICY 3 , כנראה בעקבות שימון בטעות באזור , הברקס עובד חלש מאד לעומת האחורי שבנגיעה הוא פשוט ננעל הקידמי לא עוצר כמעט בכלל - ניסיתי לנקות עם ספריי חזק של מוסכים שמנקה דיסקים אך ללא הצלחה מיוחדת - החלפת רפידות גם לא עזר - יש למישהו הצעות?
 
לא חושב שחומר של מוסכים טוב לרוטר עליך לנקות היטב עם הרוטר עם חומר מסיר שומנים כמו אצטון או כהל.
 

co il

New member
אז כך , כהס .

יש להצטייד באציטון/עדיף כהל ( זה החומר שהבנות מסירות את הצבע האדום מהציפורנים ( לק ) ). נייר לטש 0 למתכות ( שחור ) לא לבן סכוכית של עץ . מצת. סמרטוט. סיר מתכת . אצבע . יש לשפוך מעט אלכהול לתוך הסיר ולהכניס את הרפידות לסיר כך שיהיו רטובים בלכהל. בעזרת המצת יש להדליק את הרפידות בזהירות רבה. בנתיים כשהרפידות על האש , שפוך אלכהל על הסמרטוט נגב היטב את הדיסק משני צידיו ובעזרת המצת כשהלהבה נוגעת בדיסק העבר בתנועה סיבובית מסביב לדיסק , פעולה זו יש לבצע משני צידי הדיסק . עכשיו לאחר שכבתה האש בסיר, בדוק שהרפידות קרות בעזרת העצבע אם נשרפת סימן שהם חמות חכה מעט. לאחר שהרפידות התקררו שפשף אותם מעט על נייר הלטש - זהו , הרכב הכל . תעשה נסיעת מבחן קצרה לבדוק שהמעצור תקין אם לא חזור על כל הפעולה פעם נוספת . בהצלחה
 
האם אתה מרגיש ...

שיש לחץשל הרפידות על הדיסק, במילים אחרות אולי יש מצב שצריך בליד למערכת. אולי ברח קצת שמן, מאחר וניסית את שתי האופציות הסבירות הראשונות אני מהמר על צורך בבליד. קפוץ לחנות טובה קרובה למקום מגוריך ותן להם לעשות את מה שהם טובים בו. סיון.
 

manor adi

New member
אז ככה...

לאחר כל מיני ניסיונות הלכנו למאסטרו (עיינו ערך קובי רוקשוקס) בהרצליה סיטי - לאחר ככמה דקות שלף הבחור מטלית (תהרגו אותי איזה חומר היה עליה , אני מניח משהו מסיר שומנים כגון בנזין לבן/ספירט וכיו"ב, והבעיה - נפתרה! שאפו לבחור המקצועי הזה - פשוט כל הכבוד. נ.ב - גם אנחנו ניסינו עם אלכוהול - אבל מסתבר שזה שומני גם כן.
 
למעלה