בעיה בבסיס.

Darewolf

New member
בעיה בבסיס.

שלום חברי הפורם היקרים, אני יודע שלא כתבתי כאן הרבה זמן, אבל היה לי מה לעשות בחופש (אילת, גדנע צלילה, גיבוש לשייטת וכו´). לאחר שחזרתי מהגיבוש שייטת שהייתי בו גיליתי ש2 חברים שלי שמתנדבים בבסיס אצלנו בתל מונד יצאו לגדנע משא"ז. הדבר הכעיס אותי, כלומר לא מספיק שמורן המדנית שאחראית עלינו אמרה שהיא תיקח אותנו לשיעורי נשק בקיץ ולא התקשרה ולא כלום, ונתעלם מכך שאנחנו לא נקראים להתנדב, ואני לא חושב שאני יכול להתנדב עפ נשק, ובנוסף אין לי עדיין כרטיס חבר משאז כבר כמה חודשים, והבה ונתעלם מכל זה, מה אני יכול לעשות? כלומר, אני לא יכול לצאת לשום התנדבות, וגם אם כאן אני יצא בלי נשק, מה שכן אני לא בטוח אם אני בכלל יכול לצאת בלי כל מיני דברים שעשו לכמה מחברי (בערך 7 אנשים, שבכלל נבחרו עקב היכרות אישית עם המדנית.) מה עלי לעשות? אנא חברי הפורם היקר עזרו לי והושיעני ככה שאוכל לתרום ולעזור ככול יכולתי! אורי.

מתנדב

New member
אורי........

א. אני לא מבין, לא עברת מטווח על קראבין? ב. ניסית לבדוק למה לא קראו לך לגדנע? ג. לידיעתך, גם אם לא קיבלת תעודה מהמשא"ז, יש אפשרות לתת לך תעודה זמנית, עד שתגיע התעודה שלך, ועם התעודה הזאת אתה יכול לצאת להתנדבות.

Darewolf

New member
תשובות:

א. עברתי מטווח על קראבין, אבל מורן(המדנית) אמרה שאנחנו צריכים לעשות הכשרה על נשק (תאוריה וכו´) כדי להשתמש בהם. ב. לא, עדיין לא, אבל קראו רק ל2 האלו ולא לאחרים. ג. גם את זה אני לא מקבל כשאני יוצא להתנדב(מה שקרה לפני הרבה זמן בפעם האחרונה בגלל הסיבות הנל). אורי.

ofirgaon

New member
לא עשית הדרכה *לפני* המטווח??

אתם רואים, בגלל זה לדעתי מדניות לא משמשות מב"סיות טובות.. מה הן יודעות ממשטרה ומשא"ז? מב"סים צריכים להיות אנשים שכבר מכירים איך המערכת עובדת.

י צ ח ק י

New member
משהו יכול להסביר לי מה זה מדניות

בכלל זה לא כמו מב"ס

Darewolf

New member
מדניות

או מדנים הם החיילים האלו שבאים ומסבירים לך על הצבא בשיעורי חברה שיש לך, זה מדרכית משהו

רמירז..

New member
בשביל לקבל תעודת מתנדב...

אתה אמור להביא קודם כל שתי תמונות פספורט למב"ס/מד"נית שלך או מה שזה לא יהיה...עשית את זה? בקשר לנשק- על מנת לצאת לפעילות עם נשק עליך לעבור קודם כל הדרכה יבשה על הנשק, ולאחר מכן לעשות מטווח, וכנראה היה אבל לא שמעת או לא ביררת אם אכן התקיימו הדרכות אלה..אצלנו בבסיס בכל אופן המב"סית טורחת לעדכן את כולנו בכל הזדמנות על הדרכות כאלה. בקשר ליציאה לפעילות-אתה לא חייב לחכות שיקראו לך לפעילות, אתה יכול לבוא בכל זמן שאתה רוצה, שזה תלוי כמובן בשעות הפתיחה והסגירה של הבסיס בו אתה מתנדב (אצלנו פותחים ב18:30 וכל מי שרוצה לצאת לפעילות בא). ולגדנ"ע לוקחים לפי מה שהבנתי רק מתנדבים שנמצאים כבר מלא זמן במשא"ז וכאלה שהם משקיענים ונותנים את הנשמה לבסיס שלהם... בכל אופן, בהצלחה לך בהמשך התנדבותך ובגיבוש!!!

למעלה