בעיה באנלישד..

In Limbo

New member
בעיה באנלישד..

למישהו היתה את הבעיה הזאת באנלישד? אחרי שהתקנתי את המשחק הרגיל, התקנתי אחריו את אנלישד (וינדוס אקספי דר"א) המשחק עולה, רואים לשניה את השכונה ואז המשחק זורק אותי לדסקטופ.. ניסיתי לעשות מה שכתוב באתר הרשמי בשביל הבעיה הזאת וזה לא עזר... רעות.

tiptip4u

New member
*לחברה שלי*

ובאת לא הצלחנו לפתור
רציתי לשאול כאן ושחכתי :) (גם היא רעות) הגעתי לכך ש... האנלישד שונא את השם רעות...

In Limbo

New member
אז זהו, שלא

כי הצלחתי לסדר את זה. הסתכלתי קצת (הרבה) בפורום באתר הרשמי של הסימס והיה שם בחור עם אותה הבעיה, וזה הפתרון שנתנו לו (שבאמת עובד): 1. ללכת לכונן C WINDOWS SYSTEM32 לקובץ AC3AUDIO (או משהו כזה) ולשנות את השם ל- ac3audio.ax.bak להפעיל את המשחק, וזה אמור לעבוד.

elcool

New member
יפה! כל הכבוד!

את דוגמה ומופת לכל באי הפורום! כולם באים, שואלים והולכים. אבל לא! את מתמידה ולא מסתמכת עלינו (חבורת כפויי טובה שכמותינו) את מחפשת את התשבות שלך!

In Limbo

New member
אז זהו, שלא

כי הצלחתי לסדר את זה. הסתכלתי קצת (הרבה) בפורום באתר הרשמי של הסימס והיה שם בחור עם אותה הבעיה, וזה הפתרון שנתנו לו (שבאמת עובד): 1. ללכת לכונן C WINDOWS SYSTEM32 לקובץ AC3AUDIO (או משהו כזה) ולשנות את השם ל- ac3audio.ax.bak להפעיל את המשחק, וזה אמור לעבוד.

SakuKin

New member
גםםםם לי הצילוווו.. אני חייבת אונלי

שד! החיים שלי הרוסים בלי אונלישד (חיי הסימס שלי
)

SakuKin

New member
הנה בטעות כתבתי לא נכון

ומה עם הבעיה שבאצלי לפחות מתחיל מווקשין? כיאלו.. אתה נכנס משחק קצת ואז זה יוצא?

סימסית

New member
אומרים אנלישד לידיעתך...

איך זה שילדים לא יודעים אנגלית אומרים אנלישד לא אונלישד מה זה??? בושה! (ולמי שלא יודע את הפירוש זה"בלתי מרוסנים")

SakuKin

New member
unleashed

בדקתי אפילו בבילון איך אומרים את זה..ואונלישד זה באנגלית להתיר, לשחרר... משוחרר וכו'

סימסית

New member
אז רק לידיעתך,האותuנשמעת כמו

אה וכמו או ובמקרה הזה זה אה,שאלתי את המורה שלי לאנגלית,והיא אמרה שזה אנלישד!ולא יכול ליהיות רשום "בבילון" שום דבר על איך שהוגים באנגלית-אמריקאית את האותיות.אז הכוונה היא גם לא מרוסן ולא לשחרר!!! תשמעי לי יש לי גם חברות מחו"ל ובנות דודות מקנדה,ואני עצמי אמריקאית!!! אז יש לי הוכחות!

סימסית

New member
או קיי המחשב שלך זורק אותך מכמה

סיבות אולי. גם לי היו הבעיות האלה עם האקספי,תבדקי ככה: אולי ניסית להתחבר לאנטרנט ואין לך(בצד הכי ימני עם ציור כמו של דבק בתפריט). או שאין לך מספיק מקום בזיכרון(ווינדוס אקספי נורא כבד) או שהתקנת את הסימס לא בסדר הנכון(צריך קודם את הסימס הרגיל אחה"כ את החיים הטובים,מסיבת השנה,הוט דייט,בחופשה ואז את חיות וחוויות,אם לא עשית ככה כנראה שזו הבעיה) בכל מקרה,בעיות בסימס באקספי נפוצות בגלל שהאקספי כבד על המחשב וגם הסימס כבד את זה יוצר עומס על המחשב והוא לא מסוגל לעמוד בכל העומס הזה(אל תשכחי שסימס חיות וחוויות הוא 1300 מגה(לפחות)...

למעלה