בעיה באמונה....

בעיה באמונה....

יש לכם בעיות באמונה? כי לי יש אחת שמציקה לי! אני כאמור בעלת תשובה מיתקדמת ותמיד הייתי מאמינה בשם אבל לא הייתי מקיימת תורה ומיצוות ... הבעיה היא שביגלל שהייתי מאמינה בשם קשה לי כי יש לי 2 דמויות של השם אחד ליפני שחזרתי ביתשטבה ואחת עכשיו אתם מבינים?

BaaMan

New member
לא כל כך הבנתי...

בס"ד למה את מתכוונת? אם תבהירי את עצמך אנסה לעזור...

פעם...

הייתי מאמינה בשם אבל בשם שלא רוצה מיצוות ועכשיו אני מאמינה בשם שרוצה מיצוות יש לי 2 אמונות מובן???

לא לא לא לא לא חס ושלום השם ירחם

מה פיתאום אני מאמינה באמונה שלמה שהשם אחד ושמו אחד..... זהו העיקר הראשון אבל אני יביא לך דוגמא... זה כמו נגיד שאתה שומע שדרן ברדיו ואתה לא יודע איך הוא ניראה ותמיד שאתה שומע אותו אתה מעלה בראש איזשהי דמות ואחרכך רואה אותו אז כיביכול יש לך 2 דמויות אחת ליפני שהכרת אותו ואחת אחרי זה ... ובקשר אלי אני האמנתי בשם אבל לא הכרתי אותו אולי ועכשיו שאני מכירה אותו יש לי 2 דמויות הבנת?

רבינו נתן עיצה

בס"ד ובזרה"ק שבוע טוב לכולם... וב"ה בשבוע הבא חודש טוב... רבינו נתן עיצה שבמידה ויש אדם שיש לו בעיה באמונה לא ידבר אותה בפה ואז בס"ד התשובה תבוא מאליה...

וזה יוצר בעיה??

בס"ד ובזרה"ק מה אין מצב לעשות "שולם" בניהם?? כמו שאומרים על היצר הרע הנודניק... כשהוא מפריע...קח אותו באוזן לבית המדרש... אבל...."ובתחבולות תעשה מלחמה"!!!!! ועם חיוך על הפנים...בשביל להרגיז אותו...

מיכל 10

New member
אמונה בשמחה ../images/Emo13.gif

ב ס " ד התחזקי בשמחה ובאמונה ושמיעי את הקלטת "בית ספר לאמונה" ותהיה בשמחה תני חיוך WWW.RAVARUSH.ORG

למעלה