בעיה באיי סי קיו

avitalp

New member
בעיה באיי סי קיו

שלום לכם! שידרגתי את האיי סי קיו שלי מגירסה 2000a לגירסה 2000b. הכל עובד נפלא, וגם הצלחתי לשמור את רשימת הקשרים שלי מהגירסה הקודמת. הבעיה היחידה היא, שהתיעוד של ההיטוריה מופיע באותיות בלתי קריאות... כל מיני סימנים לא מזוהים. למישהו יש מושג מה עושים עם זה?? האם יש דרך לקדד את הכתב הזה לעברית?? אביטל

Ancient

New member
תגובה.

הפתרון שמור לאייל
אוקיי אז ככה- תקישי (באייסי) על הכפתור ICQ ומשם גשי ל Preferences - ומשם Miscellaneous שם תסמני את האופציה העליונה (Multi Language Support) הקישי על APPLY זה הכל eYaL

avitalp

New member
תודה, את זה ניסיתי.....

מלכתחילה.....זה לא משפיע על ההיסטוריה... אייל, אולי יש לך פתרון אחר??

אירית..

New member
שאלה דומה ושונה

מדוע קורה לפעמים שההיסטורי של אחד מהמקושרים הופך ללא פעיל- ז"א אין את ההיסטורי של הדיאלוגים ולאחר כמה ימים המצב חוזר לקדמותו כאילו לא היו דברים מעולם, וניתן שוב להפעלה??!!! תודה מראש על תשובה אירית

avitalp

New member
ליטון,

ראשית, תודה... שנית, ניסיתי וזה לא עבד.... קיימת אפשרות אחרת? או שכדאי להתקין את התוכנה מחדש?

אם זה לא עזר..

אין לי מה להגיד.. אולי תנסי שוב להתקין את האיי סי על הנוכחי ולראות אם זה יעזור אם לא אז נסי להפעיל שוב את DBConvert חוץ מזה אין לי כרגע פתרון אחר.. אם יעלה לי משהו לראש אכתוב פה..

avitalp

New member
ניסיתי... הכל.... ../images/Emo10.gif

וזה לא עוזר.... אייל, אולי לך יש תשובה??? ותודה.

eYaL

New member
הממממ...

זה מוזר..זה כאילו עברת למערכת הפעלה שלא תומכת בעברית ואז בעצם מה שמתקבל בכל ה DB זה ג´יבריש... את כל הפתרונות כבר העלנו פה.. אבל ננסה עוד משהו.. איזו מערכת הפעלה יש ברשותך,והאם במהלך ההתקנה של האייסי החדש נתבקשת לבחור בתחילת התקנה בין שפה אנגלית ל hebrew enabled eYaL

avitalp

New member
אייל, בוקר טוב...

תודה על ההתייחסות... יש לי מערכת הפעלה windows me ולא, לא נתבקשתי בעת ההתקנה לבחור בין אנגלית ל-hebrew enabled...

למעלה