בעיה באיבר המין

orange love

New member
בעיה באיבר המין

אני והבן זוג שלי מקיימים יחסים באופן קבוע, בעיקר בסופי שבוע (כי הוא נמצא בצבא). הוא היה הראשון שלי לכן אני לא יודעת עם גם אצל אחרים זה ככה. החדירות הן לרוב עמוקות מאוד (ואיבר מינו לא קטן במיוחד). בזמן יחסי המין הכל תקין ואני מספיקה לגמור מספר פעמים. הבעיה שברגע שאנחנו עושים ''הפסקה'' ורוצים להמשיך כעבור חצי שעה/ שעה אנחנו נתקלים בבעיה, החדירה ולו הקטנה ביותר מכאיבה לי באיבר המין, בכל פעם זה נראה כמו הפעם הראשונה, כמו איבוד הבתולין. הכאב חזק ואין לי מושג ממה זה. אם ההפסקות הן גדולות נגיד בסביבות השלוש שעות אז הכל בסדר. אם זה חשוב אז אני משתמשת בגלולות באופן מסודר ואנו לא משתמשים בקונדום. השאלה שלי אם זה קרה למישהו אחר, איך אפשר לטפל בזה, אם זה חריג ועלי לפנות לרופא הנשים? או שאולי יכול להיות שזה תוצאה של חדירה עמוקה וחזקה מידי? תודה מראש על העזרה. דעתכם נורא חשובה לי.

יכול להיות שאיבר המין שלך רגיש

במיוחד ולאחר כמה חדירות ברצף-את לא מסוגלת להכיל יותר והגוף שלך רוצה לנוח. עם כל חוסר הנוחות בעניין-את צריכה להנחם בעובדה שאחרי שעתיים שלוש הכל חוזר לקדמותו ואין לך בעיה. אולי באמת איבר מינו גדול עלייך מידי ואת חייבת התאוששות אחרי הסקס. לפי דעתי(הלא מקצועית) לא מדובר בוגינזמוס כי את מסוגלת לקיים יחסי מין ומי שסובלת מוגיניזמוס לא מסוגלת לסבול חדירה בשום שלב...

infatuation

New member
אולי לא וגיניסמוס

אבל יש גם וסטיבוליטיס. בכל אופן, אולי הכי טוב זה לגשת לרופא לבדיקה?

orange love

New member
../images/Emo5.gif

סליחה על הבורות אבל מה זה וגיניסמוס וסטיבוליטיס?

infatuation

New member
על וגניסמוס אני לא יודעת להסביר

על וסטי קצת יותר.. זו דלקת בנרתיק, שלא ממש ידוע כרגע ממה היא נובעת. הדלקת רק בשנים האחרונות התגלתה כדלקת לפני כן רופאים היו אומרים שהנשים ממציאות דברים או משו כזה. תופעות בדלקת הן אינדבידואליות, זה יכול להיות עיקצוצים. יכול להיות כאבים בזמן או אחרי יחסי מין כל מני כאלה. עדיין אין טיפול בדלקת, יש דיאטה מיוחדת וכל מני שמנים מרגיעים. במקרה הכי גרוע ניתוח. אבל שוב, מי אמר שיש לך משהו בכלל? אולי סתם משו קטן ובר טיפול, בשביל זה צריך ללכת לגניקולוג.

Oוכ7יה

New member
זה הדברים הכי גרועים שיש

בטח ובטח אם דעתך היא לא מקצועית!!!! מה את מכניסה לה לראש שטויות??? את יודעת מה זה יכול לעשות לה?? למה את מכירה את הבעיה שלה מספיק טוב בשביל להסיק דבר כזה.. אני מבקרת אותך רק מפני שגם אני חוויתי חוויה דומה שהצגתי בעיה כלשהי באינטרנט ואמרו לי שסוף החיים שלי הגיעו ובסוף זה היה סתם משהו שולי שחלף וזה עשה לי חרדות לא מהעולם הזה. אנשים, תשקלו מילים. זה יכול להרוס חיים של בן אדם. מניסיון.

Oוכ7יה

New member
את יכולה להיות רגועה

העניין הזה של כאב לאחר משגל ראשון הוא לגיטימי וטבעי זה קורה להרבה נשים שלאחר הוצאת איבר המין של בן זוגם מרגישות מותשות וגם בגלל העובדה שהנרתיק לא מייצר עוד הפרשות וזה יוצר יובש בנרתיק ולכן החדירה היא כואבת, אין חיכוך. אני לא חושבת שיש לך מימה להילחץ .. אבל אם זה עדיין מפריע לך את יכולה להתייעץ עם רופא נשים בנושא. הוא יתן לך חוות דעת מקצועית ואז תוכלי להיות רגועה. יום טוב

infatuation

New member
זה לא משגל ראשון

בפעם הבאה תקראי טוב לפני שאת סתם מגיבה. ולא אמרתי לה שזה מה שיש לה. רק אמרתי כמו מה זה נשמע ושוב אם תקראי עד הסוף גם תראי שבהחלט הצעתי שזה בכלל לא זה ושתיגש לרופא.

ChulChul

New member
גם אצלי זה ככה

אני צריכה כמה שעות בין לבין אחרת ממש כואב לי

למעלה