בעיה באוטו

profil45

New member
בעיה באוטו

שלום זאת הפעם הראשונה שלי כאן אז אני לא יודע אם הפורום הזה הוא המקום הנכון לשאלה הזאת והשאלה היא: יש לי יונדאי לנטרה שנת 98 ויש לי שתי שאלות בעצם 1:לפעמים שאני מפעיל את מפשיר האדים יוצא ריח מסריח שאני לא יודע ממה הוא נובע 2:כשאני בולם אז יש רעש כמו שריקה כזאת, מה זה??? , אני לא רוצה לאבד את הבלמים באמצע נסיעה תודה רבה ביי

rigi

New member
ניסיון לתשובה...

בדרך כלל..לפחות אצלי ברכב הקודם ..ברגע שהייתי מפעיל את המפשיר אדים היתה מופסקת הסיקולציה הפנימית..יכול להיות שגם אצלך זה כך.. ואז נכנס לך אוויר מזוהם מבחוץ (הכוונה לאדי גזים של רכבים מקדימה) צריכה להיות לך נורית ביקורת לסירקולציה ..תבדוק... בקשר לרעשים..מהברקסים..בד"כ זה ליכלוך...בברקסים אבל לא נתת פרטים כמו מתי לאחרונה ביצעת טיפול לברקסים.... מקווה שעזרתי.....

profil45

New member
פרטים

קנו לי את האוטו לפני חצי שנה הוא מאלדן לא בדקתי לו את הבלמים מאז אבל מההתחלה הבלמים נראו לי לא "נושכים" מספיק כמו במכונית של אבא שלי למשל ובקשר למפשיר אדים, לא נראה לי שיש לי מנורה כזאת וגם לא נראה לי שזאת הסיבה בגלל שזה קורה גם שאני נמצא בישוב שלי ששם האויר נקי בלי גזים של מכוניות וכאלה

profil45

New member
ופרט ששכחתי

בדר"כ הריח הרע עובר אחרי כמה זמן בהתחלה זה מסריח ואחרי כמה זמן זה נהיה בסדר תודה רבה

© DrorZi

New member
ההצעות שלי :

א. זה הפורום הנכון, ברוך הבא ב. ברקסים, חצי שנה, רכב מהשכרה, שריקה, לא נושך, גש למוסך תבקש שיחליפו לך רפידות ואם צריך גם את הצלחות בלימה מקדימה, גם אם אומרים לך שזה בסדר אני הייתי מחליף, רק כדי להיות שקט וחוץ מזה אולי אתה בכלל רגיל לברקסים של איזה אירופאית איכותית ולא של קוראנית שעושה טובה שהיא עוצרת (ביונדאי אקסנט 98 הברקסים דווקא נושכים טוב אבל אין שום רגש, כלום...) הריח זה כנראה פטריה שיושבת על הרדיאטור הפנימי, זה נפוץ, כנס לאוטודיפו תקנה ספריי שמרססים פנימה ומעלים את הריח.
דרור זי

למעלה