בעיה באוגוסט

הילית111

New member
בעיה באוגוסט

שלום לכולן
שאלה בני נכנס לגן בינואר ולא בספטמבר. הוא היה בן חמישה חודשים.
משפחתון פרטי
לצערי לא סיכמתי איתה על התשלום באוגוסט
אני יודעת שעל אוגוסט משלמים מלא בפרטי כי זה החופש של הגננות . מכירה ומקבלת את זה .
אממה אנו היינו רק 8 חודשים בגן ולא 12 לכן , בעלי אומר שאנו צריכים לשלם רק שני שליש מחודש אוגוסט כלומר 1800 שח בלבד
הגננת אומרת לי –לא. החופשות היו בחלק שאת היית פסח וכו . הגננת אמרה "אני רק בשביל רצון טוב מוכנה להוריד לך יומיים מהתשלום ". חודש מלא אצלה בלי שייש עולה 2700 זה חמישה ימים עד ארבע... כלומר להוריד שני ימים זה במקרה הטוב מביא אותי ל 2500 שח
בעלי אומר לא מוכן שקל יותר מ 2000 . אם היא לא רוצה אני מביא לו מטפלת הביתה לכמה ימים של אוגוסט.
אני חסרת אונים לא יודעת מה לעשות? אני לא רוצה להתעמת איתה ולשים את הבן שלי אצלה ב 8 ימים של אוגוסט כשהיא כועסת עלי
מצד שני לדעתי בעלי צודק. צודק מאוד אפילו. הרי אוגוסט זה תשלום מלא במקום שנשלם תוספת כל חודש על החופש לגננת לוקחים את זה באוגוסט מלא. על זה היא הסכימה איתי. אבל למה אני צריכה לשלם כאילו היתי שנה שלמה בגן ? אפילו שאני מאוד מרוצה ואוהבת את הגן.
מה הייתן עושות ? הייתי מאוד מרוצה ממנה אבל הכסף לא זורם אצלי כמו מים ... ואני חושבת שהטיעון שלנו הוגן. הטעות שלא דיברנו על כך בינואר כשהכנסתי אותו לגן. שבוע הבא הוא בן שנה.
אין לנו שום הסכם כתוב איתה ומחר אני אמורה לשלם. שוב אני מדגישה אני לא יוצאת נגד העיקרון של תשלום מלא באוגוסט. בני הבכור היה שלוש שנים בפרטי מלא שנה שלמה כל פעם ושלימתי מלא אבל פה אני הייתי רק שמונהחודשים .
עזרה ותובנות בבקשה.[תודה

למעלה