בעיה באוביקט לשליחת מייל ..

בעיה באוביקט לשליחת מייל ..

אני משתמש כבר זמן רב באוביקט לשליחת מייל מהשרת בהצלחה . מהבוקר, כשאני מנסה לשלוח מייל מהשרת אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה :
550 5.7.1 We do not relay empty from addresses: [email protected] /gt/spam/MainPage.asp, line​
משהו יודע במה מדובר ? תודה לעונים

Xעמרי

New member
זה אומר השרת מחייב אותך לבצע אימות

באמצעות שם משתמש וסיסמא מול השרת שדרכו אתה מנסה לשלוח את המייל ההודעה הזו קופצת ברגע שאתה מנסה לשלוח מייל דרך דומיין שלא שייכת למכונה עליה אתה עובד

שם משתמש והסיסימה של השטח שלי ?

איזה שם משתמש וסיסמה ? ואיך אני בדיוק מוסיף את זה בקוד ? תודה

Xעמרי

New member
זה נורא תלוי באובייקט הדוא"ל שלך

וכמובן בשם המשתמש והסיסמה של המייל השולח (אמור להיות לך ערך from או משהו בסגנון)

מדובר בשרת של תפוז ..

שעליו יש לי שטח אחסון ... האם אני צריך לברר בתפוז מה שם המשתמש והסיסמה של המייל ? (כי המייל שאני שולח אליו באוביקט זה מייל של תפוז) תודה

רגע .. קצת התבלבלתי ../images/Emo13.gif

ברשותך אני רוצה לחדד את הנקודה .. האוביקט לשליחת מיל עובד מצויין על שטח האחסון שלי שנמצא בשרת של תפוז כשאני משתמש בו כדי לשלוח למייל חיצוני (לא למייל תפוז) הודעת השגיאה קופצת רק כשאני מנסה לשלוח דרך האוביקט למייל של תפוז לפי מה שכתבת פה למעלה אני צריך לברר את הסיסימה של מייל השולח והרי מייל השולח לא השתנה כשניסיתי לשלוח (וגם הצלחתי) למייל חיצוני... אשמח להבהרה

Xעמרי

New member
האמת היא שזה אמור להיות הפוך

בדרך כלל, אם תנסה לשלוח למייל שנמצא בדומיין אחר (לעומת הדומיין של המייל שדרכו אתה מנסה לשלוח) תקבל את ההודעה הזו כך שזה קצת תמוה בכל אופן, אם זה עבד עד עכשיו ושום דבר לא השתנה, כנראה שמישהו שם בנטוורק בתפוז ביצע איזשהו שינוי ועל כן תאלץ לנסות ליצור קשר איתם

למעלה