בעיה אמיתית... 8-p

שיר@

New member
בעיה אמיתית... 8-p

שלום הורדץי `` QUICKTIME-5`` משום מה - חשבתי שאני מריכה את זה לאתר מסוים... ומאז צרות על ראשי - כל פעם שאני רוצה להוריד איזה סרט הוא פתח לי את זה ולא את MEDIA PLAYER, אז החלטי להוריד אותו ואז באה הצרה האמיתי - ראו קובץ מצורף... כל פעם שאני רוצה הלוריד סרט הוא אומר לי את זה מה אני עושה? אני לא רוצה שוב להוריד את זה - אני רוצה את ה-מדיהפלייר שלי חזרה..... ): תודה על התשובות..
 

Ancient

New member
תגובה.

נסי להתקין מחדש את קוויקטיים, ולהסירו בצורה נורמלית (דרך לוח הבקרה -> הוספה\הסרה של תכניות). אם זה לא יסתדר (וזה אמור להסתדר), עשי את הפעולות הבאות: כנסי ל ``המחשב שלי``, ומשם לתפריט ``תצוגה`` -> אפשרויות תיקיה -> לשונית ``סוגי קבצים`` -> בטבלה של סוגי הקבצים הרשומים, חפשי את השורה הנקראת ``movie file (moeg)`` ולחצי עליה פעמיים -> לחצי פעמיים על פעולה שנקראת OPEN -> בשדה הרשום היישום המשמש לביצוע הפעולה כתבי שורה זאת, במקום השורה שקיימת: ``C:\PROGRA~1\WINDOW~1\wmplayer.exe`` /Open ``%L`` [מומלץ שתעשי את זה בהעתק הדבק] לחצי אישור -> לחצי פעמיים על השורה PLAY, ובשדה של היישום המשמש לביצוע הפעולה, הדביקי שורה זו: ``C:\PROGRA~1\WINDOW~1\wmplayer.exe`` /Open ``%L`` ולחצי אישור. [עד כאן, הגדרנו לווינדוס, איזו תוכנה מנגנת קבצים שהסיומת שלהם היא MPG (קבצי סרטים)] עשי את כל הפעולות הנ``ל, בכל מקום שתראי בו את האייקון של קוויקטיים (כל סיומת קובץ של סרט). בהצלחה.
 

Ancient

New member
תיקון קטן.

בשורת ה PLAY, הדביקי את השורה הזו: ``C:\PROGRA~1\WINDOW~1\wmplayer.exe`` /play ``%L``
 

שיר@

New member
לא הצלחתי.... :-(

מצטערת - אבל אני לא מוצאת את התיקיה שאתה מתכוון אליה זאת שאת שמצורפת בתמונה? כי אם כן -אני מנסה לשים שם את הפקודה שנתת לי וזה לא מצליח הוא נותן לי הודעת שגיאה.. תודה .
 

שיר@

New member
לא הצלחתי.... :-(

מצטערת - אבל אני לא מוצאת את התיקיה שאתה מתכוון אליה זאת שאת שמצורפת בתמונה? כי אם כן -אני מנסה לשים שם את הפקודה שנתת לי וזה לא מצליח הוא נותן לי הודעת שגיאה.. תודה .
 

הנשוי

New member
תהליך קצת יותר פשוט

תנסי להסיר את השאריות דרך הוספה הסרה של תוכניות אם לא תמצאי את זה שם לא נורא כנסי שנית ל תצוגה ,אפשרויות תיקיה, סוגי קבצים חפשי את קובצי הוידאו mpg וכו - סביר להניח שהסמל שלהם יהיה זהה לסמל של ה quicktime כשתזהי אותם סמני אותם בכחול ואז תלחצי על הסר תצאי משם וגשי לקובץ וידאו כלשהו שמותקן לך במחשב עשי דאבל קליק עליו ואז תישאלי על ידי מה לפתוח אותו תבחרי בנגן המדיה שלך ותהני
 
למעלה