בעיהה....

angell4

New member
בעיהה....

אני בת 18 ואתמול הגעתי למצב אינטימי עם החבר שלי... עשינו סקס יבש [שנינו היינו עם תחתונים] ואח"כ הוא ירד לי [זו הפעם הראשונה שירדו לי]. מאוד נהנתי והוא מאוד רצה שאני אגמור וכמה שהוא התאמץ וניסה פשוט לא הצלחתי אפילו לא הייתי קרובה =/ נראה לי שזה ביאס אותו.... ויש לציין שיש לו יחסית ניסיון.... לי לא [זה הכי רחוק שהגעתי]. וגם הוא ניסה להכניס לי אצבע תוך כדי הירידה וכאב לי מאוד לא היייתי מסוגלת ויש לציין שהייתי רטובה. כל העיניין דיי מתסכל אותי. ועכשיו יום אחרי עדיין יש לי לחץ באיבר המין אני חושבת שזה נובע מהשיפשוף של האיבר שלו והפה. אני לא יודעת מה לעשות איך להנות יותר? ואיך לגרום לו להרגיש פחות מתוסכל?

אל תדאגי

תחושת השריפה והלחץ טבעית לחלוטין... במשך הזמן כמעט ולא ישרוף לך עד שבכלל לא ישרוף . לדעתי הסיבה שלא גמרת היא שאולי היית בלחץ/התרגשת כי כמו שאמרת זו פעם ראשונה שלך אז כנראה היית שרויה במין לחץ מסוים וזה מה שהפריע לך לגמור...

angell4

New member
לא שורף לי...

לא שורף לי בכלל רק קצת לוחץ אבל זה מתחיל לעבור.... מה שיותר מתסכל אותי זה שהוא לא הצליח להכניס לי אפילו אצבע אחת... הוא רק התחיל להכניס וממש כאב לי והפסקתי אותו. כנראה שאני ממש צרה....

מאמי את ממש לא צרה

זה טבעי שזה לא תמיד יצליח על הפעמ הראשונה... הכל צר שם עדין... גם אצלי זה היה כך ועכשיו כבר 3 אצבעות נכנסות(אני בתולה) תתעודדי נשמה אל תלחצי מזה

boolbooloni

New member
מצטער.. אם הוא ניסה להכניס לך אצבע

וכאב לך.. אז הוא לא יודע להכניס אצבע.. אז הבעיה שלו, ולא שלך! במצב בו תיארת ועוד שזו הפעם הראשונה טבעי מאד שתתכווצי, מהלחץ,והחרדה,והריגוש, וכו'. במצב כזה ע"מ להכניס אצבע כך שלא יכאב.. זה יכול לקחת אפילו חצי שעה של נסיונות.. עושים את זה בעדינות. לא טראח מנסים להכניס.. הבחור צריך ללטף את האיזור, ולתת לו להתרגל..להכניס טיפ טיפה.. להוציא. ולוודא שרטוב ולח.. פתח הנרתיק זה שריר. שהשריר מכווץ צריך להרפותו לאט לאט.. לא למהר! אז קודם כל בפעמים הבאות אל תסכימי שינסה משהו בכח.. תנחי אותו. תהיי עסוקה בהנאה שלך! ולא במה לעשות שהוא יהנה... אנחנו הבנים נהנים שאתן נהנות.. אז תסבירי לו לא למהר :)

angell4

New member
כנס בבקשה

הוא ניסה להכניס בעדינות לא בבת אחת את האצבע... והוא עשה את זה אחרי שהוא ירד לי כבר שהייתי ממש רטובה. לא אמרתי שהוא עשה את זה בכוח...... והוא דווקא מאוד רצה שאני אהנה הוא היה עדין מאוד.... אבל לא יודעת כנראה מהלחץ התכווצתי....

boolbooloni

New member
לא נורא..

זה מאד טבעי בפעמים הראשונות.. קחי את זה רגוע והכל יסתדר.

angell4

New member
אני מקווה שגם אצלי זה יהיה ככה

אבל פשוט זה מוזר כי הוא הכניס ממש טיפה וזה ישר כאב לי =/

זה מאד תלוי בתנוחה שלך ובדרך בה הוא

מחדיר את האצבע... עדיף לך לשכב על הגב או חצי שכיבה ואז שהוא ינסה להחדיר אצבע אבל לפני כן שישפשף קצת את האיזור כדי שיהיה לח ויחדיר לאט תוך כדי שימת לב ורגש באצבעותיו , אם הוא מרגיש לחץ על ידך- שירפה אחרת זה יכאב ברגע שהוא ירגיש שאת משתחררת האצבע לבד תיכנס לחור, בהתחלה שלא ינסה להחדיר עמוק אלא ירגיל מילימטר מילימטר לאט לאט עד שיגיע לקרום.... בהצלחה... חדירה נעימה.... (-:

angell4

New member
כנסי בבקשה

שהוא ירד לי והחדיר לי היינו בתנוחה שתיארת.... פעם הבאה ננסה ונראה מה יהיה... אגב יש לכם שיטות איך אפשר להרפות את המקום? (חוץ מנשימות).

ואלה אין לי מושג מה השיטות...

זה זורם... ענין של הרגל... במשך הזמן כבר לא תרגישי כלום מלבד הנאה....

שגיתא

New member
אנג'ל היקרה בלי לחץ ../images/Emo98.gif../images/Emo54.gif

אני בהתחלה כשנגעו בי בגילך לא כאב או כלום
, אבל התגובה הראשונית שלי לליטוף חדש או חידוש כזה או אחר היה מן שיתוק פיזי ו-ווקאלי שלא לדבר על תגובה מצדי באותו רגע
, לרוב זה היה סוג של ריכוז לבדוק כל שנייה באותה חוויה לעיתים החבר שלי חשב שאני לא נהנית, באותו רגע באמת לא תמיד ידעתי, לפעמים ניסיתי עוד פעם ואז נהנתי או לפחות השתחררתי,ולפעמים הבנתי שלא לא מתאים לי אם הזמן תפסתי בטחון מיני ואישי והיום אני שמחה
לבשר לך שעדיין מצליחים להפתיע אותי בשיטות או רפרטואר ליטופים ועינוגים אבל למעט מקרים בודדים אני לא משותקת ולרוב נהנית ואפילו משתפת פעולה, לעיתים נגיעה כזאת או אחרת מעט כואבת אבל למדתי עם הזמן להזיז את גופי לנקודה יותר טובה נסי אולי לענג את עצמך אני מנוסה בקטע הזה מגיל צעיר, לעיתים אני משפרת את היצירתיות שלי או של בן זוגי, מתוך היכרות גופי אבל לעיתים הפוך המגע שאינו שלי מגלה נקודות חישה בגופי שבכלל לא העלתי על דעתי
וכל הכבוד לבן זוגך
שמאד רגיש נסי לברר אולי יש ציפורן או הלחץ שהוא מפעיל על נרתיקך או הדגדגן שאולי ישיר מידי על ההתחלה דבר שיכול מאד להפריע מן OVER FEELING מקומי, בכלל בסקס אין הרבה מקום ללחץ לא צריך לפחד להתנסות במידה וזה מתאים, בהצלחה והנאה רבה שגיתא

שלום למלאכית...

את בתחילתו של מסע קסום לגילוי המיניות וההנאה שלך
אולי לא כל כך כדאי שתצפי להיות מומחית-על בפעמים הראשונות, כי זה סתם ייצור ציפיות ובהתאם גם אכזבות. מה שאני מציעה לך זה לגשת לזה בהמון סקרנות ורצון ללמוד ולגלות מה טוב לך. יש סיכוי שמגע חזק וישיר בדגדגן יוצר פשוט כאב ומרחיק את האורגזמה. שווה לנסות לגעת באיזור בעדינות ומסביב, רק אחרי שמאד מגורים מאזורים אחרים בגוף, ומבחינת הפרטנר שלך לא כל כך להתאמץ כמו להיות רגיש וקשוב אלייך. זה שמאד נהנית זה נפלא. אם את יודעת גם איך לעשות לעצמך טוב ולאונן, נסי להראות לו וללמד אותו מה עושה לך טוב. אתם לומדים. וגם הוא, עם כל הניסיון שלו, לא מכיר אותך עדיין מספיק, מסתבר

למעלה