בעיהה..כנסו לעזור

רחלוש25

New member
בעיהה..כנסו לעזור

יש לי בעיה,המשפחה שלי.. אני פשוט רוצה להתאבד או לברוח מהבית ואני לא יודעת מה לעשות..כי מצד אחד עם אני יתאבד(אני יודעת שזה מפגר מה שאני יגיד)אז שאני יהיה בשמים אני יראה את המשפחה שלי בוכה ואז אני ירצה לחזור כדי לא לגרום להם סבל..אבל מצד שני עם אני רוצה לברוח אין לי לאן..וזה בעיה.. הבעיה שלי היא שהאחיות שלי כל הזמן יוצאות ביחד וזה לא בעיה שהן יוצאות פעם ב.. הן יוצאות כל הזמן וזה ממש פוגע ביי!!! מה אתן מציעות לי לעשות? מחכה לעזרה..

../images/Emo175.gifרחל ? , זאת את המנהלת של פורום עידן

יניב ? , ובקשר לבעיה שלך ,,, התאבדות זה לא פיתורררון !!! |: תגידי לאחיות שלך שאת גם רוצה לצאת איתן , או שתצאי עם חברות שלך וזהו . [:

רחלוש25

New member
תגובהה..

זה העניין שאמרתי להן ואמרתי לאמא שלי אבל הן לא מקשיבות ושאני מדברת איתן הן מנסות להוציא את עצמן טוב בסיפור... ולא אני לא המנהלת של הפורום שלו..

../images/Emo211.gif וואו לא מתאבדים בגלל דבר כזה!

תצאי עם חברים, זה כיף לצאת עם אחיות , אבל אם הן יותר גדולות ממך אולי הן מעדיפות להיות יחד..בנות כמה הן?? בקיצצ לא מתאבדים בגלל דבר כזה :S איך באלי להיות פסיכולוגית כשאני אהיה גדולה..תזכרו ת'שם שלי!

../images/Emo141.gifאויי איזה בעיהה:|

מה את תפוקהה בגלל זה ליתאבדד איפה את חיה????? אז מה עם הם יוצאות ביחדדד למה לא??=\

../images/Emo175.gifמה את יוצאת עלייה ? , |:

היא רוצה עזרה , במקום לצאת עלייה - תעזרי לה . \:

../images/Emo141.gifכןןןןן אבל במה יש פה לעזור????

מה זה לא רנאה לך טיפשיייי ליתאבד בגללל שאחיות שלה יוצאות כאילווווו מה נסגרררר זה אחיות שלהה שיצאו בכיףף מה היא מקנאה מה לא הבנתייייי שיצאוו מה???????יש לה חבורת לא???שתיצא איתם.!!!!!!! היא לא צכה ליתאבד בגלל זה זה טיפשי מזה???????? ותראי עד לאיפההיא הגיעה עד למה שיחשבו בשמים חחחחחחח מההה נסגר איתה??? אין לי במה לעזורר שתצא עם חבורת או לא ידועתתת מהה זה אחיות שלה מה אפכת להה:|

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifחחחח מה את רוצה להידחף אליהן או מה ?

רק שתדעי אחיות נדחפות זסה הדבר הכי מעיק בארץ. תצעי עם חברות שלך . [: ואם אין לך חברות-תתאבדי D;

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifפחחח זה דווקא כן D;

את עיוורת, או שאת לא רואה שהיא צומי ?! מה את חושבת, שבנאדם רוצה להתאבד, הוא יבוא וישאל אותך אם כדאי או לא?! תמימה.

../images/Emo210.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

רק שירה המפגרת יכולה להגיב ככה DD:

MaStuLa76

New member
../images/Emo203.gifתצאי**************************

חן XD

New member
../images/Emo221.gif ומה את לא יוצאת ? אין לך חיים ?

חברות ? אייאיי בגלל זה להתאבדד אל תבואי לי את עם הצרות שלך יש לי מספיק משלי :]

../images/Emo20.gifחחח ,

חח ,,,.אני מציעה לך עצה מלב אל לב תתאבדי, .. אבל תיזכרי שנתנו לו תחיים במתנה , \ : ......... ורק משעמם לך לבוא לפורום גיים בויז .? אני במקומך הולכת לפסיכולוג שייתן לך עצה D:

כנססי ..

תאמיני לי שגם אני לפעמים רוצה למות וליהיות עם אמא שלי למעלה ... אבל עדיין אני רוצה להישאר בחיים את עוד ילדה ... וגמני כי גם אצלי זה ככה אחיות שלי תמיד ביחד ואני הכי קטנה אז אני לא קשורה והכל אבל זה לא מזיז לי ! יאלה שילכו מצידי לגן עדן זה לא כ"כ יזיז לי ! כי אני שונאת את אחיות שלי בדם אבל בדם! חחחחח ואת פשוט לא צריכה לשים עליהם יש לך חברות את יכולה לצאת איתן לטייל אל תשימי בכלל על אחיות שלך .. גמני אחיות שלי מנסות תמיד לתפוס ת'מקום של אמא שלי אבל אני לא נותנת להם לעשות את זה כי אמא יש רק אחת ! ובמקרה הזה אין לי כזאת! ומתי שאני רוצה לצאת הן תמיד מנסות להחליט אבל אני לא נותנת להן ! אני פשוט הולכת ! שמעי אני לא יודעת עם עזרתי לך פה אבל עם אחיות שלך מנסות להחליט בשבילך אל תתיני להןן !! אבל רגעע בת כמה את ובנות כמה אחיות שלך?? .. אצלי יש הבדל אפשר להגיד גדול אני בת 13 וחצי ואחיות שלי בנות 21 ו-24 ..

../images/Emo20.gifלמה את אומרת ככה על אחיוות שלך ?

למה שילכו לגן עדן ,,? הן רקרוצות לטובתך תחשבי שאם הם לא יהיו איתך החיים שלך יהיו משעממים ואני משתתפת בצערך בגלל אמא שלך וזה , אבל הן רואות את זה אחרת ואת רוצה שהן ימותו ?:S \ : לא יפה מיצידך

כן אבל האחות הגדולה בת 24 ממש לא רוצה לטובתי

היא שברה ת'פלאפון שלי בלי שאבא שלי יראה ואמרה לו ששברתי ת'פלא בשביל שיצעק עליי ויקח לי אותו והיא מתחילה להגיד לאבא שלי הפדלעה הזאת לא זזה בכלל סתם מעפנה לא עושה כלום שתועיל קצת ! איייייייכס כלבה האחות הזאת !! חחחחחחח

../images/Emo20.gifמשתגידיי ,, בגלל דברים כאילו לא רוצים שאח

ימות במיוחד שאת יודעת המ זה לאבדד מישהו מהמשפחה שלך

למעלה