בעזרת השם

בעזרת השם../images/Emo13.gif

בעזרת השם ביום שני אני נוםעת לבקר את הבן ומביאה לו כל מה שהוא צריך....בנתיים הגדול שמשרת בבא'ח גולני מספר לי שמטרטרים אותם רבע שעה לפני היציאה הביתה לנקות שירותים שהם ניקו כבר בבוקר ואמורים לצאת הביתה לא נותנים להם לצאת בטענה שלא נקי וזה סיפור שחוזר על עצמו כל פעם מחדש ומה זה נשבר לו מזב עד כדי כך שהוא רוצה כבר להשתחרר וללכת לעשות שירות לאומי במקום הצבא.לפני הצבא הוא היה בשנת שירות ואז הוא ממש חיכה לרגע שהוא יוכל להגיע לצבא עכשיו הוא מרגיש לגמרי הפוך.העיכוב הזה היום מונע ממנו לצאת לעבוד כשהוא יוצא בדרך כלל הביתה, אני מה זה כבר רוצה שיגמר הכל חבל לי שהוא ככה סובל בצבא.

חבל לי מאוד לקרוא את דברייך,

אין כאן חייל אחד שלא חווה את הטירטורים האלה זה חלק מהצבא אין מה לעשות, וכדאי מאוד שישנה את הגישה שלו לכזו שאומרת, זה מה שיש. יכול להיות גם מצב שהם יהיו באוטובוסים הביתה ולפתע יחזירו אותם לבסיס, אז מה? הוא ילך הביתה? זה הצבא, אני לא אומרת שזה כייף, אבל חבל לי שכך הוא מרגיש, לדעתי את צריכה לעודד אותו לקבל את הקשיים ולא לבכות יחד איתו. אבל מכיוון שאני לא מכירה אותך אז קשה לי לייעץ. מקווה שהבן השני ישתחרר במהרה מהכלא, ובכלל ניראה לי שלא קל לך, אז תתעודדי קצת כי את רק בתחילת המסע

היום דברתי../images/Emo13.gif

היום דברתי עם אבא מהגן בו אני עובדת וספרתי לו על התחושות של בני והוא אמר לי כוותיק גולני בוגר מלחמת לבנון שבגולני אם אתה לא קרבי אל סופרים אותך ממטר...במיוחד אם אתה חייל מפקדה כך שבאיזו שהוא מקום אני חושבת שנעשה פה עוול כמו שכתבתן שבצבא לא משנה מה אתה עושה העיקר שאתה שם זה חשוב אבל חבל שככה מרגיש בחור שרצה להתגייס והתאכזב מאד מהיחס אליו ברגע שנאלץ לצאת מקרבי ועובדה שגם לקרביים לא קל.אני לא בתחילת המסע אלא באמצע ולצערי חוויתי עם שניהם מצבים לא פשוטים ואני כן מעודדת אותם להמשיך ומקווה שיסתדר כי קשה לי כאם לראות שהם לא מרוצים והאמת היא שפגשתי כבר דיי הרבה חברים שלהם שגם להם קשה והם לא מרוצים אבל עכשיו נודע לי על גחלת שעוזרים לחיילים שלא קל להם ומנסים לסדר להם מקומות טובים יותר אני ממש לא רוצה ששניהםישתחררו יותר מוקדם אלא שקצת גם ייהנו מהשרות ושלא יסתובבו עם תחושה שהם מבזבזים את הזמן בצבא,גם ככה הם חורקים שיניים וממשיכים.

סמדר בנ

New member
צר לי

שאת חווה כאלו קשיים עם שני הבנים. זה בטוח לא 'קל. כמו שאמרה לך הרוזנת, יש כאן הרבה עניין של גישה. אולי פעם הבאה הם ישתדלו לנקות ביסודיות ואז לא תהיה עילה להשאיר אותם? בסה"כ יש להם בסיס חדש, זה לא צריך להיות כ"כ בעייתי.

רחל33

New member
ספרי לבן שלך שמה שלא הורג מחשל כך...

ככה הבנים שלי שרדו מסלולים קשים ביותר. אחלה בחורים הגולנצ'יקים. תריך לשמוע את הקיטורים ולעודד שהם יכולים לעמוד במשימה.

למעלה