בעזרת הג'אם

בזמנכם הפנוי

אם תחשוק נפשכם בדבר
לעלות !

parnar

New member
ניסיתי להעלות

אבל כל פעם עשה אירור מי שרוצה שישלח לי מסר אני אשלח לו איכשהו

parnar

New member
זה רק אני או שלהתחלק בעיר

מזכיר בהתחלה את המחפשים בעמ

lioryifrah

New member
מישהו קנה בירושלים את האלבום?

התקשרתי היום לתו ולטאוור ואמרו לי שביום ראשון יגיע... אולי אתם מכירים עוד חנויות בירושלים חוץ מאלה?

parnar

New member
עכשיו זה מאוחר מידי לשאול לא?

תקנה מהתו או מטאוור ביום ראשון

lioryifrah

New member
לא...

אני רוצה היום ב-02:00 ללכת לחנות שמוכרים בה את האלבום, לפרוץ ולהשאיר כסף על הדלפק... (אני אשאיר את המחיר המדוייק של האלבום פלוס טיפ עשרה אחוז מהמחיר)

nap3

New member
עידוווווווווווווווווו

כבר הזכרתי שהאלבום מ ש ו ב ח ?!?

shiepki

New member
אוקי, ניתוח קצת מעמיק אחרי 24 שעות

עם הדיסק- סאונד הסאונד בדיסק הזה הרבה יותר אלקטרוני מהאלבומים הקודמים, כל מיני סינתיסייזרים ובסים מוזרים, וגם הכלי נשיפה והגיטרה מקבלים פחות נוכחות. מבהיל בהתחלה אבל אחרי כמה שמיעות רואים שהם עושים את זה דווקא די מגניב. שאנן התפקיד של שאנן נראה קטן באלבום הזה יחסית לאחרים, נראה לי שהוא עושה רק בערך חצי מהראפ בדיסק. אפרופו ראפ- כבר לא כתוב "ראפ" בקרדיטים אלא "שירה"! מעניין למה.. גיא מר גיא מקבל המון שירה באלבום הזה, כתב מלא טקסטים (טובים במיוחד) ועוד הבדל משמעותי זה שהוא כבר לא תחת תואר DJ, בקרדיטים כתוב פשוט "גיא מר" והוא לא עושה פטיפונים באף שיר.. גם קצת מעורר תמיהה טקסטים הטקסטים באלבום הזה פשוט מעולים, עוד לא התרכזתי ממש בכולם אבל הם בהחלט ברמה גבוהה, "היפ הופ אינטיליגנטי" כמו שכבר אמרו על הדג בעבר. שווה לעבור על המילים בחוברת השיר שהכי נדלקתי עליו כרגע הוא תרגע, זה אחד השירים הטובים שהם עשו אי פעם נראה לי, טקסט מעולה עם מוזיקה ממש מגניבה ששניהם עולים ויורדים בדינמיקה בבתים ובפזמון.. ממש קטע חזק זה מה שחשבתי כרגע.. תגיבו אתם ונראה אם אני אזכר בעוד משהו

Funky Giraffe

New member
אמרת הכל על תרגע

יש מעברי דינמיקה בקטע של אמצע הבית, שהם נכנסים לקריז ממש נורא אהבתי. אני עכשיו על סאגה, איזה שיר מגניב! אפרוביט כמו של RJD2...

shiepki

New member
אגב הפזמון של תרגיע

זה רק במקרה או שזה מבוסס על גירסת ההופעה של "צריך לצאת מזההההה.. לצאת לצאת לצאת מזה"

parnar

New member
אלבום מעולה

יש דבר שלא כל כך מתלבש לי טוב באלבום שבחי ירושלים

chen2408

New member
א-ד-י-ר!!! דיסק מעולה!

כל כך שונה ממה שציפיתי וכל כך הופתעתי לטובה... זה דיסק אמיתי, לא רק על הפוליטיקה ועל מה שחרא, דיסק באמת טוב...

למעלה