בעומקי לבי,

בעומקי לבי,

דמות האשה היא המלאה חום, נותנת האהבה.
בעומקי לבי, דמות הזכר אינה קיימת כלל.

אבל במציאות, מיהי האשה שתעניק לי חום ואהבה מלוא הלב? מי תעמוד לצדי ותפרגן לי הצלחות? וגם - האשה ההטרוסקסואלית מחפשת מיניות זיכרית. מה יש לי להציע לאשה ההטרוסקסואלית?
הגבר, במציאות, באמת אינו מציע אהבה, ואף פעם לא מפרגן הצלחות כלכליות וחברתיות. להיפך, הוא מקנא. הוא בראש וראשונה מחפש יחסי מין.
איפה נמצא את האהבה והפירגון? איפה בחיים נקבל את מה שאנו זקוקות לו?

niva99

New member
תפיסה קצת סטריוטיפית

האם כל הנשים הן רכות ומכילות?
האם כל הגברים לא מפרגנים וקנאיים?
על סמך איזו סטטיסטיקה בדיוק?
&nbsp
אני מאמינה לך שהחוויות האישיות שלך הובילו אותך למסקנות אליהן הגעת ולתבניות החשיבה אותן פירטת.
אני רק רוצה לשקף לך שקיימת גם מציאות אחרת ושונה מאד ממה שתיארת.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

תודה לך. לא, כפי שכתבתי בעצמי, לא כל הנשים רכות ומכילות

(אם כי הן בכ"ז חברות טובות זו לזו, אם אין קנאה מינית, יותר ממה שגבר מסוגל להיות, בד"כ. רק אצל נשים, אני עצמי קיבלתי הבנה והכלה.)
יש גם נשים בלתי נסבלות, ללא ספק. ובמיוחד נתקלתי בכאלה בפגישה עם נשים מעדות אחרות. הן פשוט לא הבינו אותי, ואף קינאו קנאה קשה, וניסו לטרפד כל נסיון שלי להצלחה.
שום בחור שהכרתי מימיי לא תמך ופירגן לכשרונותיי, להיפך, הם גילו ביטול וזלזול (לא שהושפעתי - אני מודעת היטב ליכולותיי, ואף זכיתי בחיי לתמיכה מאסיבית של מורותיי. פשוט, הם גילו את טיבם, הטיפש וחסר הכשרון ובעל הדיעה הקדומה, וכך ירו לעצמם ברגל: לא היה שום סיכוי שבאמת אתחבר איתם....). אבל יש להודות שפגשתי מקרוב רק בחורים מעטים. ואחדים מהם היו מופרעים באופן רישמי חחחחחחח.

וואו

"יש גם נשים בלתי נסבלות, ללא ספק. ובמיוחד נתקלתי בכאלה בפגישה עם נשים מעדות אחרות. הן פשוט לא הבינו אותי, ואף קינאו קנאה קשה, וניסו לטרפד כל נסיון שלי להצלחה."

אם זה לא שוביניזם - מה כן?

אני נוטה להסכים לא שייך לשוביניזים

אלא לנשים הרסניות שלא אוהבות לפרגן או כל סיבה אחרת בדיוק כמו שיש גברים כאלה זו המציאות אכן ולא שייך לעדה.

שלום

לא יפה לדבר כך על הגברים, גם לגברים כמו לכל בני האדם יש אישיות, אהבה ונפש וצריך לכבד אותם. אני מבין את הצורך שלך באהבה נשית. אולי יש לך איזשהו קושי בחיבור עם אנשים, אולי דווקא עם הנשים. אם יש בך הרבה אהבה ודאגה, כדאי שתשתדלי לתת אותה בכנות ואף לתת ממנה יותר מאשר קודם. היי טבעית ואמתית. לאט תמצאי חברה מורכבת וחזקה יותר.
&nbsp

למעלה