בעולם יפה יותר....

peart

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בדיחה לקוראי 'דבר אחר'.

zambush

New member
תלוי איזה שלטון רוצים שיהיה ../images/Emo73.gif

אם רוצים דיקטטורה שתימשך למעלה מ-30 שנה, כשרק המנהיג נשאר וכל השרים מתחלפים, אזי הצביעו איאן אנדרסון
. אם מחפשים ממשלה ספייצית שתעלה בכל פעם על הברקות גאוניות מחדש, אבל שכל אחד מהשרים מושך לכיוון אחר ויש שם בלגאן - |הדשג|דרים ת'יאטר היא הלהקה המיועדת. אני באופן אישי הייתי הולך עכשיו על שינוי מרנין ושמח, דני בן ישראל לשלטון!
כך נבטיח שמדינתנו תהיה שמחה ועליזה

מורנא007

New member
בן ישראל

הייתי רוצה לראות אותו כח"כ באופוזיציה, צועק בקריאת ביניים: "כבוד השר, יא חנטריש די כבר עם חשיש" חבר כנסת בן ישראל אני קורא אותך לסדר בפעם ראשונה

zambush

New member
בן ישראל בתור ח"כ מטעם מרצ ../images/Emo73.gif

"...כבר מוקדם בבוקר, רוצים לישון! לא רוצים פגז ולא רימון..."

מורנא007

New member
../images/Emo6.gif

אולי שר התחבורה? "אלבש מדי חלל ירוקים, אפליג בספינת חלל בשלל צבעים אל עולמות רחוקים".

rpg2003

New member
הייתי הולך על שלושת הגדולים

לייק - שיהיה פה לרצון העם.. פאלמר - שינהיג את המדינה לפי הקצב.. ואמרסון - אההה..... שינגן ממש טוב בפסנתר (?)

summ

New member
אם זאפה היה חי.. אבל לא, אז ישראלי

זאפה הוא באמת הבחירה שלי, אך הוא מת, אז אני בוחר באמנים הישראלים (לאו דווקא אמני הרוק המתקדם): שלמה גרוניך, יוני רכטר ומתי כספי. או Jobim ו-Joao Gilberto כסגנו. ואם כולם מסרבים, אז מקלפלין או ג'רי גרסיה (כן כן, מגרייטפול דד).

orbiti

New member
בעייתי

כספי הוא אמן מאד 'מתקדם' מהרבה בחינות, אבל הוא כמעט מעולם לא יצר רוק. אמנם, יש לו כמה קטעי רוק מורכבים יחסית ('להשתנות תמיד' המדהים, לדוגמא, ואחרים) אך הם כ"כ שונים באסתטיקה ובהגשה מהצורה הנפוצה ברוק מתקדם, שמאד קשה לשייך אותו לז'אנר הזה. רכטר התעסק קצת ברוק מתקדם בחלק מהתקופות שלו (ב14 אוקטבות, בעיקר), אך לשאר החומרים שלו מאד קשה לקרוא רוק. גרוניך גם חי על התפר מהבחינה הזאת, אבל ב82 הוא יצר את 'צמר גפן מתוק', שהוא אלבום רוקי מאד, וגם כולל את אחד מקטעי הרוק המתקדם המדהימים שנוצרו בישראל - 'לונה פארק'.

אז השאלה היא בעצם

האם באמת אנחנו רוצים את האנשים האלה שינהיגו אותנו? הם לא כל כך סגורים על מה הם רוצים לעשות...

pink floydror

New member
פיטר גבריאל

יעשה פה חגיגה, אבל אחרי תקופת כהונה יבוא פיל קולינס ויהרוס את כל מה שגבריאל בנה.. (ושלא תטעו, אני אוהב את קולינס.)

למעלה