בעוונותי...

בעוונותי...../images/Emo9.gif

קניתירביולי ממולא תפ"א ובצל ורביולי ממולא בטטה לארוחת החג (זה היה נראה כל כך טוב) זקוקה לרטבים שיתאימו לזה תודה

רוטב שמנת, שום וזיתים / על השולחן

שיניים מראש שום שלם, קלופות 30 גרם חמאה 1 בצל קצוץ 2 כפות טימין טרי קצוץ 250 מ"ל חלב 250 מ"ל שמנת מתוקה 150-200 גרם זיתים שחורים, קצוצים הכנת הרוטב: + מאדים את השום בחמאה עד לקבלת גוון זהוב בהיר. מוסיפים את הבצל וכף טימין ומטגנים עד שהבצל שקוף. מוסיפים את החלב, מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל כ-10 דקות. + טוחנים את התערובת בבלנדר, מוסיפים שמנת מתוקה, מלח ופלפל, לפי הטעם. + מסננים את הרוטב ומוסיפים את הזיתים השחורים ואת שאר הטימין. + מבשלים את הרביולי במים רותחים מומלחים במשך 4-5 דקות, מסננים ומגישים עם הרוטב. /

רוטב שמנת ופסטו נענע / 2eat

חומרים לרוטב: כוס שמנת פסטו נענע חומרים לפסטו-נענע: 2 כוסות דחוסות עלי נענע 2 שיני שום 1/3 כוס שמן זית חופן אגוזי מלך 2 כפות סוכר מעט מלח ופלפל אופן הכנת פסטו-נענע: כל החומרים יחד במעבד המזון למעט שמן הזית. מזלפים פנימה את שמן הזית עד לקבלת מסה אחידה. אופן הכנת הרוטב: במחבת חמה מחממים את השמנת. כאשר השמנת רותחת מוסיפים שתי כפות מהפסוט-נענע. מטבלים ומוסיפים לרביולי. אופן הכנת המילוי: מניחים בסיר מים עם הבטטות, מרתיחים ומבשלים עד שנהיות רכות. מסננים, מצננים, טוחנים, מוסיפים את הפרמזן ומטבלים. מעבירים לשק זילוף על מנת למלא את הרביולי.

pirge

New member
רוטב שמנת פטריות /בטטה

רוטב שמנת לניוקי: 14:54 | 25/08/06 רוטב שמנת פטריות שלי בהמלצה חמה.ו pirge ו לניוקי/רביולי/פסטה שקית גדולה של פטריות. יש במקררים בסופר . פטריות לבנות קפואות. או 800 גרם של פטריות שמפיניון טריות חתוכות גס. 2 מיכלי שמנת מתוקה שמנה. עכשיו. כחצי שעה לפני ההגשה......... מכינים את הניוקי / רביולי/ או פסטה בהתאם להוראות. בישול סינון וכו'.....בינתיים..... לוקחים מחבת גדולה ועמוקה ומטגנים בחמאה,3 בצלים קצוצים לצבע זהוב. מוסיפים את הפטריות הקפואות או הטריות---ללא הפשרה, ומטגנים ביחד כ-10 דקות.עד שמתרככות. כדאי להוסיף 2-3 שיני שום קצוצות. מוסיפים את השמנות המתוקות + מלח + פלפל שחור + מעט אגוז מוסקט וטועמים. שיהיה פיקנטי ומתובלן טוב טוב. ניתן להוסיף גם כ-4 כפות יין לבן חצי יבש לוקחים כ פ י ת קורנפלור וממיסים ברבע כוס מים מהברז, ומוסיפים למחבת תוך כדי בחישה. לבחוש עד שמתחיל ל ה ת ע ב ו ת ו מ י ד ל ס ג ו ר ה א ש. להכניס את הניוקי החמים עדיין ה מ ס ו נ נ י ם לקערת הגשה יפה ולצקת למעלה את הרוטב. לבחוש קלות. מגישים מיד. מגישים ליד פרמז'ן. "טיפ" מבשלים בטטה קלופה--- גדולה עד לריכוך כמעט מלא. חותכים לקוביות. בשלב האחרון של ערבוב השמנת,מוסיפים גם את הבטטוות..יאמי. תהנו.

לדעתי הרביולי הכי טעימים עם רוטב חלבי= שמנת

אני מוצאת שהרביולי הממולאים בבשר מתאימים יותר לרוטב עגבניות, אבל איש איש וטעמו הוא. אני מכירה אותך (
) , את אוהבת קל להכנה ומוצלח, נכון? אז תעשי ככה: כוס חלב ושמנת מתוקה אחת תשימי בסיר תרתיחי אותם עם כמה שיני שום כתושות ( לפי הטעם) ומעט מלח אני מוסיפה גם עלי מרווה אבל באמת שלא חובה תערבבי כף קורנפלור עם חצי כוס חלב קר( תוסיפי קורנפלור אם את רוצה יותר סמיך את הרוטב) כשרותח- תוסיפי את החלב+קורנפלור ותבחשי היטב עד שמסמיך קלות זהו. זה אחלה רוטב שמנת לרביולי. עוד אחד: שמנת פטריות לטגן בצל בחמאה או בשמן ולטגן את הפטריות להוסיף שמנת מתוקה , לבשל עד שהשמנת מסמיכה, מצטמצמת ומאבדת את הצבע הלבן לתבל בשום כתוש, מעט פלפל שחור או לבן ומלח טעים לאללה

effyba

New member
רוטב פסטו

רוטב פסטו דליל החומרים: 50 גר' צנוברים 100 גר' עלי בזיליקום 1/3 כוס מיץ לימון טרי 1/2 כף סוכר חום 1/2 כוס שמן זית מעט מלח פלפל שחור לפי הטעם אופן ההכנה: במעבד מזון טוחנים את הצנוברים. מוסיפים את עלי הבזיליקום וטוחנים עד לקבלת מחית ירוקה וחלקה. מוסיפים את הסוכר החום ומיץ הלימון וממשיכים לטחון. מוסיפים את שמן הזית בהדרגה תוך כדי פעולת המעבד. מתבלים במלח ובפלפל שחור. מתוך: מגזין דרך האוכל הערה שלי (אפרת) - לקבלת דלילות נוספת ניתן לדלל במעט שמנת מתוקה ולהוסיף שום שמשום מה חסר במתכון הזה לדעתי...

למעלה