בעוד 10 שנים

רם אזרח

New member
בעוד 10 שנים

אם היו נותנים לכם לבחור איפה הייתם ומה הייתם עושים בעוד 10 שנים, מה הייתם עונים? אני רואה את עצמי עוסק לא מעט במוסיקה, אולי לא כמקצוע עיקרי, אבל מנגן מידי יום ויוצר. יושב עם גיטרה או פסנתר עם טקסטים שלא אני כותב ומלחין ואולי מופיע בקטן פה ושם עם איזה הרכב (לא תראו אותי בכוכב נולד של 50 פלוס....). ומה איתכם? מצליחים לראות תמונה ברורה בדימיון של עצמכם בעוד 10 שנים? מה אתם רואים?

הו, אז תביא חתימה

ובקשר אליי....בגיל 27...ממ.. אני רואה את עצמי נשואה, גרה קרוב להורים, באמצע לימודי פסיכולוגיה עם ילדים אני רואה את עצמי מאושרת ועם ילד, לא ידוע על השני אני רואה את עצמי חכמה מבחינה כלכלית אייי...איזה כייף זה לדמיין

pilpelmemule

New member
אני יכולה לנסות אבל נראה איך אני אצליח

ד"א בדיוק היום חברה שלי סיפרה לי את התמונת עוד 10 שנים שלה .. אני רוצה ללמוד משהו שבאמת מעניין אותי.. עוד לא ממש החלטתי מה חח.. כי אני מתעניינת בהמון דברים!.. וגם, כמוך, לעסוק במוזיקה תוך כדי.. להופיע פה ושם עם הרכבים.. בעיקר בשביל להנות.. מכיתה ח' אני בהרכבים ואני לא רואה את עצמי מפסיקה את זה חוץ מבצבא.. (אני מתופפת..) אני רוצה להיות נשואה אומשו.. ילדים גם וזה.. ואני רוצה שיהיה לי זמן בשבילם.. שאני ובעלי נהיה איתם הרבה.. לא סתם נשאיר אותם לבד הרבה זמן או ניקח מטפלת..(נראה לי שמטפלות זה די נוראי.. זה כאילו שמישהו אחר מגדל לך את הילדים) רק אם אין ברירה אומשו... כשאני אסיים ללמוד אני רוצה עבודה שאני אהנה בה:) וזהו נראלי. אני יודעת שלא הייתי ספציפית אבל לא נורא.. זו גם סוג של תמונה.

chuchi46

New member
בעוד 10 שנים

אני רוצה לעמוד לבד על הרגליים, להיות עצמאית, בלי שום תלות בהורים. אני רוצה לגור במקום שיאפשר גם אורח חיים ספונטני. אני גם רוצה לא להיות קשורה לבית ולעיר שבה אגור- לא להשריש שורשים כדי שאם ארצה או אצטרך אוכל לצאת משם בקלות, No hard feelings... לא יודעת על מיקצוע או תחביב, גיל 26 זה גיל שעוד כדאי לנצל את הגוף כשהוא עוד צעיר לטיולים מסביב לעולם.

בעוד 10 שנים

אני רוצה להיות בעיצומם של הלימודים באוניברסיטה, עם עבודה טובה ואולי חבר (אם לא גם כלב זה מספק)

12111 מיכל

New member
בעוד 10 שנים..

אני יהיה בת 27 אני אני וראה את עצמי לומדת ביולוגיה ימית(תלוי יכול להיות שאז אני יעבוד בזה תלוי מתי אני ילך ללמוד) או רפואה עדיין לא בטוחה באונברסיטה גרה עם חבר שלי מתנדבת בפרח ועובדת באיזשהו מקום

למעלה