בעוד שעות מעטות...

ד ו ל ה

New member
בעוד שעות מעטות...

עם ההסעות של הבוקר, הוא יגיע לעבודה כמו בכל יום בשנתיים האחרונות. בחור גדל גוף, עם מבט מבוייש וחיוך רחב. כשיחלוף על פניי בדרכו לעמדת העבודה שלו יפלוט בוקר טוב חרישי ועניו ישתמטו מעיניי, כמו בכל בוקר. הוא לא יודע עדיין את מה שמדיר שינה מעיניי הוא יגלה זאת רק מחר... בבוקר... דולה (לא מצליחה לישון הלילה)

R a c h e li

New member
נוווווווווווווו....

רחלי סקרנית.....

בחייאת דולה - זרקי עצם ../images/Emo3.gif

מה הולך להיות מחר?? לא עומדת במתח

ד ו ל ה

New member
../images/Emo93.gif נכנסת עכשיו וקוראת שוב

את מה שכתבתי... וחלק מהתגובות... ומבינה פתאום שאפשר היה לפרש את ההודעה הזו שנכתבה מתוך מצוקה גדולה גם כהודעה רומנטית משהו...
אז אחרי ליל שימורים ובוקר מזופת במיוחד הוא כבר לא עובד כאן יותר...
דולה (מרגישה חרא למדי)

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אוףףףףףף ואני רציתי קצת

לשמוח עבורך . אוףףףףףףףףףףףףףףףףף לא נורא יבוא אחר

G a v ® i e L

New member
ואני בטוח...

שאותו המנכ"ל שפיטר אותי אז, ישן מצוין בלילה שלפני, אולי אפילו טוב מבדרך כלל. הגיש לי את מכתב הפיטורין בפנים חתומות ואני נישקתי לו את הקרחת החיוורת וממש הודיתי לו. רק טוב יצא לי מהבעיטה הזו, כמה קדימה היא דחפה אותי. בכל אופן, מחמם לדעת שיש לפעמים קצת רגש ואמפטיה מאחורי הקלעים, חוץ מהבנה קרה של הצורך הכלכלי ושאר הבלה בלה בלה... ג

deena

New member
לא הייתי אף פעם מנכל

אבל בהחלט היה לי את ה'עונג' לפטר עובדים. ולהרגיש בחילה כל אותו יום, לפני ואחרי, ולבכות בשרותים, ולהרגיש זבל של אדם. לא היה מגיע להם, הם לא היו אשמים שהחברה נסגרה, אני לא הייתי אשמה שהטילו עליי לפטר, אבל ההרגשה- לכל מי שמעורב-מזופתת. לא רק זה, שהייתי צריכה באותו זמן לפטר, אלא גם פוטרתי בעצמי. הודעה נחמדה כזו, אנחנו סוגרים את החברה, תודיעי לכולם, ואני אסגור את החברה בחו''ל. כן, גם את. (תכיני לעצמך מכתב ואני אחתום). אם לך אישית יצא טוב מפיטורין, אשריך. קשה מאוד לראות את זה ברגעים שאתה יושב מול האדם המפטר, ובאותו רגע אתה מרגיש הכי הכי קטן ומאוס וזוועה ונורא בעולם.

maof

New member
מכיר את ההרגשה הזאת....

לפני כעשר שנים עבד אצלי אדם עם 4 ילדים שאחד מהם נכה, אישתו לא עבדה ולמעשה כל פרנסת הבית נפלה על כתפיו. יום אחד "תפסתי" אותו עושה עבודות פרטיות עם הרכב של החברה, והדרך היתה ברורה אותו אדם פוטר מעבודתו. אבל ההרגשה לומר לו את זה בפניו....
מעוף

למעלה