בעוד דקות מספר...

בעוד דקות מספר...

תשמע הצפירה... אני לא יודע מה הצפירה עושה לכם, אבל אחרי אתמול, אני מתרגש מהצפירה... אתמול מי שלא יודע הייתי בטקס באנדרטה והייתי על גבעה סמוכה כדי לשמור, משם ראו הכל, פתאום ללא הודעה מוקדמת, נשמעה הצפירה, כולם, אבל באמת כולם הפסיקו לזוז כאילו מישהו לחץ על "עצור" בשלט החיים... שוטרים שכיוונו אמבולנס, הולכי רגל שהתקדמו לכיוון האנדרטה, נהגים שנהגו בכביש, אנשים שדיברו, כולם הפסיקו לדקה שלמה, והתייחדו עם זכר הנופלים... תראו לי עוד ארץ כזאת!! (אז בסדר יש את החרדים שלא עומדים, אבל אני לא מחשיב אותם כרגע) זה היה מדהים, לראות הכל... בדרך כלל בצפירה אני באנדרטה, יושב, ולכן אני רואה רק את הסביבה הקרובה אלי... אתמול ראיתי הכל... מ-ד-ה-י-ם והיום בערב, אנחנו נכנס לעוד צפירה, צפירה ארוכה, שנמשכת יום שלם, צפירה שקוראים לה "חג העצמאות", אנחנו מפסיקים את כל העיסוקים בחיים שלנו, וחוגגים יומהולדת למדינה... פשוט מ-ד-ה-י-ם-! ישראל, מת עלייך!!

../images/Emo54.gifגם לי קרה היום קטע...

אני תמר יעל ושלי... חזרנו מהוטרינר...(הקטע עם החתול) והיינו ליד האמפי.... אני הייתי באמצע משפט... ופתאום נשמעה הצפירה.... הכל לפתע נעצר ברחוב... אנשים עצרו את המכוניות שלהם.... אנשים הפסיקו לעשות את העיסוקים שלהם ופתאום הכל נעצר.... כאילו שמשהו לחץ על Pause זה היה כזה יפה...

tanya666

New member
חוזרת על המילים

של שמעון??? רק משנה קצת את המילים...? חחחח

shiroosh999

New member
באמת מדהים....

יש רגעים בחיים שלי.. שממש קשה לי לשכוח.. זה יהיה אחד מהם.... היום בערב.. כל המדינה יוצאת לבלות! בשביל לחגוג למדינה הקטנטונת שלנו מומולדת!

למעלה